EFFEKTIVITET I AL SLAGS VEJR 2.0 MULTIJET II TURBODIESELMOTOR Den effektive 2.0-liters turbodieselmotor, som Jeep® Cherokee er udstyret med, omfatter anden generation af MultiJet-teknologien og er en motor med fire ventiler pr. cylinder og dobbelt overliggende knastaksel (DOHC) med remtræk. Den effektive 2.0-liters turbodieselmotor er udstyret med common rail-indsprøjtningssystem med et indsprøjtningstryk på 1600 bar, magnetindsprøjtningsdyser og turbolader med variabel geometri (VGT) og leverer en maksimal ydelse på 170 hk ved 4.000 omdr./min. og har et drejningsmoment på 350 Nm ved 1.500 omdr./min. Den 2.0-liters turbodieselmotor vil også blive tilbudt i en version med lavere ydelse, som leverer 140 hk ved 3.750 omdr./min og har et drejningsmoment på 350 Nm ved 1.500 omdr./min., i samspil med den 6-trins manuelle gearkasse. Den 2.0-liters turbodieselmotor omfatter også start-stop-teknologi, som forbedrer brændstofeffektiviteten og reducerer CO2-emissionerne. 3.2 PENTASTAR® V6 BENZINMOTOR Den nye 3.2-liters Pentastar® V6 er den første afledning af den populære 3.6-liters Pentastar® V6, og den nyder godt af de samme innovationer, der gjorde, at dens forgænger med større slagvolumen fik ros for dens effektivitet, ydelse og raffinement. Dette bidrager til en raffineret køreoplevelse med reducerede værdier inden for støj, vibrationer og hårdhed (NVH) og en fremragende balance mellem øget specifik ydelse (85 hestekræfter pr. liter) og forbedringer af brændstoføkonomien på 30 procent i forhold til den V6-motor, der er ved at udgå.
TRE FORSKELLIGE SYSTEMER
TIL ENHVER LEJLIGHED


Jeep® Active Drive I 4x4-system
Jeep® Active Drive I inkluderer en udveksling, som er fuldautomatisk og leverer perfekte driftsforhold ved brug og uden brug af firehjulstræk og ved alle hastigheder. Systemet kræver ikke noget indgreb eller input fra føreren og er ideelt for dem, der ønsker en SUV med et 4x4-system til al slags vejr, og som er nemt at bruge. Jeep® Active Drive I tilbyder en perfekt afstemt momentfordeling med hjulspindsregulering. Præstationerne ved firehjulstræk er et resultat af en 100% variabel vådkobling inde i bagakselmodulet. Koblingen leverer den korrekte mængde trækkraft til enhver kørselssituation inklusive glatte vejforhold, aggressiv start og dynamisk kørsel. Avancerede algoritmer gør det muligt for systemet at bidrage til de dynamiske køreegenskaber, samtidig med at der interageres med den elektroniske stabilitetskontrol (ESC), når grænserne for optimalt vejgreb i forhold til vejoverfladen er ved at være nået. Funktionen, der gør det muligt at frakoble bagakslen, aktiverer kun 4x4-systemet, når det er nødvendigt for at opnå forbedret brændstofeffektivitet.
TRE FORSKELLIGE SYSTEMER
TIL ENHVER LEJLIGHED


Jeep® Active Drive II 4x4-system
Jeep® Active Drive II 4x4-systemet med reduktionsgear er fremragende til ekstra lav hastighed. Det har også et frigear til bugsering bag en autocamper.
TRE FORSKELLIGE SYSTEMER
TIL ENHVER LEJLIGHED


Jeep® Active Drive Lock 4x4-system
Jeep® Cherokee Trailhawk® og dens Trail Rated® Active Drive Lock 4x4-system, som er standard, giver enestående 4x4-egenskaber. Jeep® Active Drive Lock II inkluderer en 2-trins udveksling med momentstyring og reduktionsgear og tilføjer en differentialespærre på bagakslen for at give øget kraft ved lav hastighed til kørsel på ekstreme offroad-veje. I 4-Low-funktionen låser systemet den forreste og bageste drivaksel for at sikre mere kraft ved lave hastigheder og større anhængervægt. I det lave område er gearudvekslingsforholdet på 2,92:1, hvilket øger evnen til kørsel op ad bakke og sørger for fremragende krybeforhold ved vanskelige offroad-forhold. Differentialespærren på bagakslen kan aktiveres i alle terrænindstillinger i det lave område, men den låser automatisk, når der vælges særlige indstillinger som fx "Bjergkørsel" for at maksimere vejgrebet, som dækkenes kontakt til overfladen kan støtte. Jeep® Active Drive Lock er standard på alle Trailhawk-modeller.
SELEC-TERRAIN® TRACTION CONTROL
Alle 4x4-systemer til Jeep® Cherokee omfatter Jeep® mærkets meget roste Selec-Terrain traction control-system med fire indstillinger (fem for Trailhawk-modellen, som ud over indstillingerne Auto, Snow, Sport og Sand/Mud også har indstillingen Rock). Selec-Terrain giver med et tryk på Selec-Terrain-knappen føreren mulighed for at vælge den on- eller offroad-indstilling, som er bedst egnet til at give optimale køreegenskaber på enhver vejbelægning, og er designet til at optimere firehjulstræksystemerne i forhold til uovertruffen kontrol og egenskaber. Selec-Terrain koordinerer og optimerer elektronisk op til 12 systemer i alle slags terræn og giver øget kontrol over bilen, herunder: Drivlinjekontrolmodul, elektronisk bremsekontrol, ESC, gearkassekontrol, drivlinjekontrol og Selec-Speed Control (Hill Ascent og Hill Descent Control).
Jeep® Cherokee Trailhawk har et robust, kraftfuldt udseende. Bundskjoldet, affjedringshøjden på 1", helårsdæk, aluminiumsfælge samt anhængertræk foran og bagpå – alt sammen tjener det et formål. Alle disse egenskaber er forbundet med det at være Trail Rated® – altid klar til næsten al slags vejr eller terræn.
BAGAKSELSPÆRREDIFFERENTIALE Med et tryk på en knap kan Jeep® Cherokee Trailhawk elektronisk låse begge baghjul sammen for at opnå fremragende vejgreb ved lave hastigheder. Differentialespærren på bagakslen kan aktiveres i alle terrænindstillinger i det lave område, men den låser automatisk under kørsel med særlige indstillinger som fx "Bjergkørsel" for at maksimere vejgrebet i forbindelse med den vejkontakt, som kan støtte det.
BUNDSKJOLD Jeep® Cherokee Trailhawk har et bundskjold, som er med til at beskytte undervognens vitale dele ved offroad-kørsel.
SELEC-SPEED® CONTROL Selec-Speed® Control hjælper føreren ved kørsel op og ned ad stejle stigninger. Det omfatter både Hill Descent Control og Hill Start Assist. Selec-Speed® Control fås kun i forbindelse med Cherokee Trailhawk.
FRAKOBLING AF BAGAKSEL
Jeep® Cherokee er også den første mellemstore SUV med frakoblingsfunktion til bagakslen, der giver et reduceret energitab, når der ikke er behov for 4x4-egenskaber, og forbedrer brændstofeffektiviteten. Frakoblingen af bagakslen skifter diskret mellem for- og firehjulstræk for permanent momentstyring og kræver ikke input fra føreren.
FROSTSIKRET
VINTERPAKKE
Opvarmede sæder på en kold vinterdag er en fantastisk luksus.
Hvis du tilkøber vinterpakken til din Jeep® Cherokee,
vil du få opvarmede forsæder, et opvarmet rat og en afisningsfunktion til forrudeviskerne,
fjernbetjent start af bilen og måtter til al slags vejr.
I forbindelse med Trailhawk-modeller får du en offroad-tilbehørspakke med i købet.Tilbage til toppen