DEN MEST PRISBELØNNEDE SUV NOGENSINDE

Jeep® Grand Cherokee har modtaget flere priser i sin levetid end nogen anden SUV.

En majestætisk fremtoning.

Dominerende på sin vej.

Et selvsikkert og elegant udvendigt design, der udstråler styrke fra alle sider. Alle Grand Cherokee versioner fra Limited til Summit er udstyret med eksklusive designelementer inklusive en moderne kølergrill, frontdesign, dagskørelys, tågeforlygter og tankåbning uden dæksel.

Bliv set

Alle modeller har som standard HID-forlygter med genkendelig LED-signatur og dagskørelys, som gør den Jeep® Grand Cherokee genkendelig både dag og nat.

Se mere

Adaptive HID-forlygter drejer afhængigt af førerens drejning på rattet for bedre at oplyse snoede veje i mørket (Standard Summit).

Se bedre

For at optimere forlyset hjælper HID-forlygtesprinklere med til at fjerne ophobet sne på dine forlygter.

Tilbage til fascinationen.

Bagtil er Jeep® Grand Cherokee præget af store baglygter med genkendeligt LED-lys, en markant hækspoiler, som giver en bedre aerodynamik, og en bagklap, som giver bedre udsyn bagud. Bagendens design er versionsspecifik, og dobbelte afgangsrør er standard på alle Limited og Summit modeller.

Dynamisk fra alle sider.

Klik på billedet og træk i Grand Cherokee for at rotere den.

Prestige. Overalt hvor du kommer frem.

Et højere niveau af raffinement

Den sofistikerede Summit version har en mere luksuriøs og indbydende kabine med premium Natura Plus-lædersæder og sædevarme, kantbånd samt raffineret premium loftbeklædning i imiteret ruskind, eksklusiv træ-dekor med struktur og elegante kobber- eller kromindlæg. Vores engagement inden for eksklusivitet ses også på det læderbetrukne instrumentbord, midterkonsol samt gearknop og armlæn.

Ultimative kabinedetaljer

 • Premiumloftbeklædning
 • Harman Kardon®-audiosystem med 19 højtalere
 • Detaljerede syninger
 • CommandView®-soltag
 • Eksklusive elementer i træ

Individualiseret instrumentpanel.

Du fører an, hvor andre kun kan håbe på at kunne følge med. Det kundetilpassede 7" multiview-display med førende TFT-teknologi, som er standard på alle udstyrsvarianter, gør det muligt af skræddersy dine egne personlige indstillinger og grafikker. Detaljerede oplysninger om bilen inkl. speedometer, navigationssystem (standard Summit), Selec-Terrain®-system, Quadra-Lift®-system (standard Summit), med mere er integreret i det avancerede, farvekoordinerede instrumentpanel.

Kompetent & endnu mere effektiv.

Komfortabel og effektiv
8-trins gearkasse.

Den fremragende 8-trins automatiske gearkasse giver bedre brændstoføkonomi, hurtigere acceleration og mere komfortable gearskift. Med den fuldelektroniske styring leverer den 8-trins automatiske gearkasse gearskift tilpasset til situationen, og der er mulighed for at foretage manuelle gearskift via skiftekontakter ved rattet. Mere end 40 individuelle skifteprogrammer til de specifikke forhold optimerer skiftekvaliteten og skiftepunkterne for at forbedre brændstoføkonomi, præstationer og køreegenskaber. Softwaren tager højde for faktorer som motorens drejningsmomentkurver, kickdown, længde- og tværacceleration, hældningsskift, registreret friktion og registreret nedgearing for at fastlægge det passende skifteprogram. De øvrige parametre i styringsstrategien omfatter bilens hastighed, indgreb fra den elektroniske stabilitetskontrol og temperaturen. Resultatet er automatiske gearskift, som er tilpasset perfekt til kravene i næsten alle kørselssituationer.

Optimeret
brændstoføkonomi.

3.0 V6 Diesel:

 • • 3.0 V6 Diesel:
 • • 8-trins automatisk gearkasse og Eco-indstilling, som er med til at øge effektiviteten
 • • Anhængervægt op til 3.500 kg
 • • 9 % forbedring* af CO2-emissionen (ved blandet kørsel) i Eco-indstillingen
 • • 10 % forbedring* af brændstofforbruget (ved blandet kørsel) i Eco-indstillingen
 • • Gearskiftekontakter ved rattet

*Procenttallet for forbedringen henviser til 2014 udgaven
i forhold til 2013 udgaven.
3.0 V6 Diesel
250 hk / 570 Nm vridmoment

Oplev mere – på en overbevisende måde

De legendariske Jeep® køreevner forbedres endnu mere med Selec-Terrain®
traction control-systemet, der giver dig fem indstillinger, som kan klare alle
forhold, også sne. Vejgrebet forbedres også ved hjælp af Quadra-Trac II®
eller Quadra-Drive® II (standard Summit) 4WD-systemerne.
Desuden giver Jeep Quadra-Lift® luftaffjedringen (standard Summit)
mulighed for fem højdeindstillinger, så man opnår helt optimale
køreegenskaber.

Udviklet til at kunne tackle alle forhold

 • Sten
 • Sand
 • Mudder
 • Sne

Sikkerhed

Blind Spot Monitoring

Blind Spot Monitoring (BSM) (standard Summit) anvender dobbelte radarsensorer til at overvåge førerens blinde vinkler. Føreren vil høre en advarsel og se en lysende indikator i spejlene, når BSM-systemet registrerer en bil, som er for tæt på.

Forward Collision Warning

Forward Collision Warning+-systemet (standard Summit) med antikollisionssystem gør brug af fremadrettede radarsensorer, registrerer, når bilen nærmer sig en anden bil for hurtigt, og advarer føreren, så føreren kan registrere hvilken handling, der skal til for at undgå en kollision.
Hvis systemet registrerer, at en kollision er uundgåelig, gør systemet følgende:

 • 1. Foropfylder bremsesystemet
 • 2. Advarer føreren med både akustisk og visuel advarsel
 • 3. Hvis føreren stadig ikke reagerer, udfører systemet et "bremseryk"
 • 4. Efterfulgt af 1,5 sek. begrænset opbremsning, så føreren får ekstra tid til at reagere
 • 5. Hvis føreren ikke bremser tilstrækkeligt, vil Advanced Brake Assist (ABA) øge opbremsningen for at undgå/reducere ulykken. Systemet bremser ikke bilen, hvis føreren ikke allerede bremser. Hvis føreren flytter foden fra bremsepedalen, afbrydes ABA.

Fuld beskyttelse

Jeep® Grand Cherokee er udstyret med alle de avancerede sikkerhedssystemer inklusive fuld airbagbeskyttelse, avancerede flertrins frontairbags, sideairbags foran, hovedairbags foran og bagi samt en oppustelig knæairbag til føreren.

ParkView® Back Up Camera+

ParkView® Back Up Camera+ med ParkSense® Rear Park Assist System viser et billede af området bag bilen med dynamiske afstandsgitterlinjer, når bilen er i bakgear.

Klart. Intuitivt.
Uconnect -systemet.

Det bedste bliver bare bedre og bedre: Det nye, opdaterede Uconnect-system omfatter en gigantisk 8,4" touchscreen samt multifunktionsknapper, der giver fuld adgang til alle funktioner inklusive klima- og radiobetjening. Bluetooth®-forbindelse muliggør audiostreaming og stemmebetjening. Den omfatter også et USB-stik, en SD-kortlæser, DAB-radio og smarttouch-navigation (standard Summit) med 3D-grafik i Uconnect-systemet.