JEEP® GRAND CHEROKEE

Grand Cherokee sætter en ekstraordinær høj standard, når det gælder præstation, design og opmærksomhed omkring detaljen.
BESTIL PRØVETUR FORHANDLERE PRISOVERSIGT BROCHURE TILBEHØR

DEN MEST PRISBELØNNEDE SUV NOGENSINDE

Jeep® Grand Cherokee har modtaget flere priser i sin levetid end nogen anden SUV.

En majestætisk fremtoning.

BYGGET PÅ INNOVATION

Et selvsikkert og elegant udvendigt design, der udstråler styrke fra alle sider. Alle Grand Cherokee versioner fra Limited til SRT er udstyret med eksklusive designelementer inklusive en moderne kølergrill, frontdesign, dagskørelys, tågeforlygter og tankåbning uden dæksel.


MERE OM EKSTERIØR

PRESTIGE. OVERALT HVOR DU KOMMER FREM.

grand-cherokee-interiors

ET HØJERE NIVEAU AF RAFFINEMENT

Den sofistikerede Summit version har en mere luksuriøs og indbydende kabine med premium Natura Plus-lædersæder og sædevarme, kantbånd samt raffineret premium loftbeklædning i imiteret ruskind, eksklusiv træ-dekor med struktur og elegante kobber- eller kromindlæg. Vores engagement inden for eksklusivitet ses også på det læderbetrukne instrumentbord, midterkonsol samt gearknop og armlæn.


MERE OM INTERIØR

Ultimative kabinedetaljer

  • grand-cherokee-wood Eksklusive elementer i træ
  • grand-cherokee-sunroof CommandView®-soltag
  • grand-cherokee-stitching Detaljerede syninger
  • grand-cherokee-audio Harman Kardon®-audiosystem med 19 højtalere
  • grand-cherokee-headliner Premiumloftbeklædning

LUKSUS PÅ ALLE UDSTYRSTRIN

grand-cherokee-side-view
SE VERSIONER

Kompetent & endnu mere effektiv.

grand-cherokee-transmission

Komfortabel og effektiv 8-trins gearkasse.

Den fremragende 8-trins automatiske gearkasse giver bedre brændstoføkonomi, hurtigere acceleration og mere komfortable gearskift. Med den fuldelektroniske styring leverer den 8-trins automatiske gearkasse gearskift tilpasset til situationen, og der er mulighed for at foretage manuelle gearskift via skiftekontakter ved rattet. Mere end 40 individuelle skifteprogrammer til de specifikke forhold optimerer skiftekvaliteten og skiftepunkterne for at forbedre brændstoføkonomi, præstationer og køreegenskaber. Softwaren tager højde for faktorer som motorens drejningsmomentkurver, kickdown, længde- og tværacceleration, hældningsskift, registreret friktion og registreret nedgearing for at fastlægge det passende skifteprogram. De øvrige parametre i styringsstrategien omfatter bilens hastighed, indgreb fra den elektroniske stabilitetskontrol og temperaturen. Resultatet er automatiske gearskift, som er tilpasset perfekt til kravene i næsten alle kørselssituationer.

grand-cherokee-9-speed

Oplev mere – på en overbevisende måde

De legendariske Jeep® køreevner forbedres endnu mere med Selec-Terrain® traction control-systemet, der giver dig fem indstillinger, som kan klare alle forhold, også sne. Vejgrebet forbedres også ved hjælp af Quadra-Trac II® eller Quadra-Drive® II (standard Summit) 4WD-systemerne.  Desuden giver Jeep Quadra-Lift® luftaffjedringen (standard Summit) mulighed for fem højdeindstillinger, så man opnår helt optimale køreegenskaber.

grand-cherokee-engine

3.0 V6 TURBODIESEL

Grand Cherokees 3.0 MultiJet II dieselmotor leverer den drivkraft, du har brug for, for at køre på stigninger, trække
et tungt læs og køre hvor som helst med selvtillid. Med fuld kontrol over 184 kW (250 hk) og et drejningsmoment på 570 Nm har den en enorm trækkraft. Avanceret teknologi med MultiJet II Common Rail indsprøjtning og SCR-teknologi arbejder sammen for at opnå glidende og støjfri kørsel på vej eller offroad.


SE MERE

INNOVATION DEDIKERET TIL SIKKERHED

grand-cherokee-safety
Innovation giver ro i sjælen ombord. Jeep® Grand Cherokee er bygget til at gøre at du kan føle dig sikker på din vej: Mærk styrken i dens struktur og avancerede teknologi, og bevæg dig bekvemt fremad med øget sikkerhed.


MERE OM SIKKERHED