LUKSURIØSE OMGIVELSE

Jeep® Grand Cherokee har en luksuriøs og indbydende kabine med premium lædersæder og sædevarme og på Summit med kantbånd kantbånd samt raffineret premium loftbeklædning i imiteret ruskind og eksklusiv trædecor med struktur.

På alle versioner af Jeep® Grand Cherokee vil
komfortniveauet overraske dig og overgå enhver forventning.

*Læder kombineret med læderoptik.

INTERIØR I HØJ KLASSE

KONTROL OG KOMFORT

ENDELØS LUKSUS

  • Open-Pore Wood Accen Eksklusive elementer i træ
  • Suede-Like Premium Headliner Premium loftbeklædning
  • Detailed Stitching Detaljerede syninger
  • Keyless Enter 'n Go™ Keyless Enter 'n Go™
  • Front and Rear-Seat Input Jacks Multimedia tilslutning
 

Individualiseret instrumentpanel.

Du fører an, hvor andre kun kan håbe på at kunne følge med. Det kundetilpassede 7" multiview-display med førende TFT-teknologi, som er standard på alle udstyrsvarianter, gør det muligt af skræddersy dine egne personlige indstillinger og grafikker. Detaljerede oplysninger om bilen inkl. speedometer, navigationssystem (standard Summit), Selec-Terrain®-system, Quadra-Lift®-system (standard Summit), med mere er integreret i det avancerede, farvekoordinerede instrumentpanel.
grand-cherokee-interior-cluster

CommandView®-soltag

Med et tilgængeligt CommandView®-soltag kan du nyde et glidende loft, som åbner for nye udsigter, med solafskærmning for at holde dig afkølet.
grand-cherokee-interior-sunroof
grand-cherokee-interior-audio

ET STORT LYDBILLEDE

Der er 2 tilgængelige lydsystemer til Grand Cherokee:

• Alpine® surroundsound-system med en kraftig, 12-kanals, 506 watt forstærker med 9 højttalere og subwoofer, optimalt placeret i kabinen.
• Harmon Kardon® GreenEdge® højttalersystem med 19 højttalere leverer alt hvad en HI-FI entusiast ønsker for at få gengivet lyden i tårnhøj kvalitet.