GODT BESKYTTET

grand-cherokee-safety-airbag

AIRBAGS FOR ULIMATIV SIKKERHED

Jeep® Grand Cherokee er udstyret med alle de avancerede sikkerhedssystemer inklusive fuld airbagbeskyttelse, avancerede flertrins frontairbags, sideairbags foran, hovedairbags foran og bagi samt en knæairbag til føreren.
grand-cherokee-safety-blindspot

Blind Spot Monitoring


Blind Spot Monitoring (BSM) (standard Summit) anvender dobbelte radarsensorer til at overvåge førerens blinde vinkler. Føreren vil høre en advarsel og se en lysende indikator i spejlene, når BSM-systemet registrerer en bil, som er for tæt på.
grand-cherokee-safety-park-assist

ParkView® Back Up Camera+


ParkView® Back Up Camera+ med ParkSense® Rear Park Assist System viser et billede af området bag bilen med dynamiske afstandsgitterlinjer, når bilen er i bakgear.
grand-cherokee-safety-accident

PARALLEL PARK ASSISTENT


Parallel Park Assistent, der nu er tilgængelig på Jeep® Grand Cherokee, gør parkering meget lettere. Når systemet har identificeret en parkeringsplads, hjælper den føreren med hørbare instruktioner, som også vises i Driver Information Cluster Display. Føreren styrer gearstillingen, bremsen og acceleratoren, mens styresystemet styrer rattet.
grand-cherokee-safety-safe-secure

LANESENSE® VOGNBANESKIFT ADVARSEL MED ASSISTENT


Denne funktion overvåger din position på kørebanen. Hvis det registrerer et utilsigtet vognbaneskift, vil det advare dig og rette køretøjet tilbage på banen.
grand-cherokee-safety-accident

Forward Collision Warning


Forward Collision Warning+-systemet (standard Summit) med antikollisionssystem gør brug af fremadrettede radarsensorer, registrerer, når bilen nærmer sig en anden bil for hurtigt, og advarer føreren, så føreren kan registrere hvilken handling, der skal til for at undgå en kollision. 
Hvis systemet registrerer, at en kollision er uundgåelig, gør systemet følgende:
1. foropfylder bremsesystemet
2. advarer føreren med både akustisk og visuel advarsel
3. hvis føreren stadig ikke reagerer, udfører systemet et "bremseryk"
4. efterfulgt af 1,5 sek. begrænset opbremsning, så føreren får ekstra tid til at reagere
5. Hvis føreren ikke bremser tilstrækkeligt, vil Advanced Brake Assist (ABA) øge opbremsningen for at undgå/reducere ulykken. Systemet bremser ikke bilen, hvis føreren ikke allerede bremser. Hvis føreren flytter foden fra bremsepedalen, afbrydes ABA.
grand-cherokee-safety-safe-secure

SIKKER OG I KONTROL


Et netværk af sikkerhedssensorer hjælper med at opretholde køretøjets retningsstabilitet og yde assistance automatisk, når der registreres afvigelser i din kurs og kørsel. Elektronisk stabilitetsstyring (ESC)Elektronisk rulleudligning (ERM), Antiblokeringssystem (ABS) og All-speed Traction Control, der aktiverer hvert system når det er nødvendigt.