3.0 V6 TURBODIESEL

Grand Cherokees 3.0 MultiJet II dieselmotor leverer den drivkraft, du har brug for, for at køre på stigninger, trække et tungt læs og køre hvor som helst med selvtillid. Med fuld kontrol over 184 kW (250 hk) og et drejningsmoment på 570 Nm har den en enorm trækkraft.
Avanceret teknologi med MultiJet II Common Rail indsprøjtning og SCR-teknologi arbejder sammen for at opnå glidende og støjfri kørsel på vej eller offroad.

3.6 V6 VVT

Pentastar®-motoren er en effektiv og økonomisk mulighed. Kombineret med den nye automatiske 8-trins gearkasse får du en bedre ydelse og ECO-mode for bedre brændstoføkonomi. Yder 286 hk.

6.4 V8 HEMI

Grand Cherokee SRT® er udstyret med en otte-trins gearkasse, der overfører de 486 hk (344 kW) fra den 6.4-liters HEMI® -motor til jorden via en fuldautomatisk elektronisk indstilling eller ved hjælp af rat-betjeningselementer til manuelt gearskifte. Denne kraftfulde motor med launch control har et drejningsmoment på 624 Nm og sikrer Grand Cherokee SRTs toppræstationer med 0-100 km/h på 5 sek., og en tophastighed på 257 km/h
grand-cherokee-capability-transmission

Komfortabel og effektiv 8-trins gearkasse.

Den fremragende 8-trins automatiske gearkasse giver bedre brændstoføkonomi, hurtigere acceleration og mere komfortable gearskift. Med den fuldelektroniske styring leverer den 8-trins automatiske gearkasse gearskift tilpasset til situationen, og der er mulighed for at foretage manuelle gearskift via skiftekontakter ved rattet. Mere end 40 individuelle skifteprogrammer til de specifikke forhold optimerer skiftekvaliteten og skiftepunkterne for at forbedre brændstoføkonomi, præstationer og køreegenskaber. Softwaren tager højde for faktorer som motorens drejningsmomentkurver, kickdown, længde- og tværacceleration, hældningsskift, registreret friktion og registreret nedgearing for at fastlægge det passende skifteprogram. De øvrige parametre i styringsstrategien omfatter bilens hastighed, indgreb fra den elektroniske stabilitetskontrol og temperaturen. Resultatet er automatiske gearskift, som er tilpasset perfekt til kravene i næsten alle kørselssituationer.

ECO MODE

Eco Mode hjælper med at forbedre brændstoføkonomien ved at justere gearskiftet for skift, tomgang og interaktiv deceleration. I modeller, der er udstyret med en V8-motor, justerer Eco Mode også brændstofbesparende cylinder-deaktivering. Multiview-displayet i dit instrumentpanel kan oplyse dig om, præcis hvor effektivt eco-funktionen arbejder for hver kilometer på din vej.
grand-cherokee-capability-ecomode
grand-cherokee-capability-selec-terrain

Oplev mere – på en overbevisende måde

De legendariske Jeep® køreevner forbedres endnu mere med Selec Terrain® traction control-systemet, der giver dig fem indstillinger, som kan klare alle forhold, også sne. Vejgrebet forbedres også ved hjælp af Quadra Trac II® eller Quadra-Drive® II (standard Summit) 4WD-systemerne. Desuden giver Jeep Quadra-Lift® luftaffjedringen (standard Summit) mulighed for fem højdeindstillinger, så man opnår helt optimale køreegenskaber.
grand-cherokee-capability-quadra-lift

QUADRA-LIFT® LUFTAFFJEDRING

Gør det muligt for føreren at hæve Grand Cherokee til en frihøjde på 287 mm over bjerge og snedriver eller sænke den 40.6 mm, så det bliver lettere at stige ind og ud samt at af- og pålæsse den. Frihøjden kan justeres til fem niveauer: normal kørehøjde, offroad 1, offroad 2, parkering, aero. Quadra-Lift™ er standard på Summit
grand-cherokee-capability-4x4-system

AVANCERET 4X4

Jeep® Grand Cherokees 4x4 opnår ekstraordinære resultater med offroad-egenskaber som en grundlæggende del af alle Jeeps differentialer. Der er ingen bedre måde at køre sikkert gennem barskt terræn i al slags vejr. Vejgrebet forbedres ved hjælp af Quadra- Trac™ II eller Quadra-drive® II 4WD systemerne alt afhængig af version.

EXCEPTIONEL PERFORMANCE