INSPIRERET AF RACING

Grand Cherokee SRT® er den ultimative performance SUV med alt hvad du kan forvente af kongen over alle SUV'er - og meget mere til. Den spørger ikke om lov. Den undskylder ikke. Den leverer. En acceleration fra 0 til 100 km/t på mindre end 5 sekunder og en tophastighed på 257 km/t, taler for sig selv.

Farver GRAND CHEROKEE
SRT®

SÆRLIGE SRT® KENDETEGN

 • jeep-grand-cherokee-srt-hemi-engine 6.4L Hemi V8
  6.4L V8 Hemi® motor
  Mærk den brutale effekt 6.4 liters V8 HEMI® motor med 468 hk kombineret med den effektive 8-trins automatgearkasse. Du kan benytte den elektroniske fuldautomatiske indstilling eller skifte mauelt gear via ratbetjeningen. Eco-tilstand og Fuel Saving Technology kombinerer kraft og effektivitet.
 • jeep-grand-cherokee-srt-race-inspired-interior Sportsligt interiør
  Racing inspireret interiør
  Jeep® Grand Cherokee SRT® byder på et funktionelt og stilfuldt interiør, med sportsæder i læder og ruskind og kulfiber detajler i kabinen.
 • jeep-grand-cherokee-srt-exclusive-exterior-appearance Råt SRT® eksteriør
  Eksklusivt eksteriør
  Skil dig ud fra mængden med Jeep Grand Cherokee med SRT®’s barske fremtoning. Ingen er i tvivl om at her kommer noget helt specielt når du mødes på vejen.
 • jeep-grand-cherokee-srt-brembo-braking Brembo bremser
  Brembo bremsesystem
  Jeep Grand Cherokee SRT® er udstyret med et særdeles kraftigt og effektivt bremsesystem fra Brembo.

ALTID KLAR TIL TRACK DAY

Indvendigt i Grand Cherokee SRT® finder du overdådig luksus med stil og funktion i fokus. Sportssæder, kulfiberdetaljer og et 7"digitalt display med køreinformation i instrumentpanelet som giver real-time oplysninger til føreren om fx G-påvirkning. En eksklusiv SRT® signatur og gearvælger supplerer sportsrattet med flad bund. Og lukker du helt op for det store CommandView® panorama soltag giver det dig næsten følelsen af at køre i en åben bil.
Alt sammen bidrager det til en ekstraordinær og fuldendt køreoplevelse.

DETAJLERNE ER OGSÅ VIGTIGE

 • jeep-grand-cherokee-srt-performance-pages Real-time kørselsinformation
 • jeep-grand-cherokee-srt-carbon-fiber-inlay Kulfiber detaljer
 • jeep-grand-cherokee-srt-badging-on-seats SRT® logo på sæderyg
 • jeep-grand-cherokee-srt-leather-wrapped-dashboard Instrumentbord betrukket i læder

ET BARSKT YDRE

Grand Cherokee SRT® 's karakteristiske aggressive og sportslige styling træder markant frem både nat og dag og får den til at skille sig ud fra mængden. Mørk-tonede, adaptive bi-xenon-forlygter ser truende ud om dagen, og det kendetegnende LED-lys gør SRT-modellen let genkendelig om natten. Baglygterne fuldender udtrykket med "flydende" sorte profiler og lysdioder. En bagklap, der kan åbnes med ét tryk, giver bekvemmelighed, let betjening og bedre udsyn bagtil. 20” fælge med fem eger som standard forstærker det muskuløse, brede fodaftryk.

REAL-TIME PERFORMANCE

Vises på en 8,4” berøringsskærm med navigation som også leverer statistikker om ydeevne såsom dynamisk håndtering, bremsning, hestekræfter, drejningsmoment og acceleration. Performance Pages Plus sporer og viser hvad der sker under motorhjelmen ved hjælp af digitale måleinstrumenter, såsom batterispænding, olietryk, køling og temperatur på luftindtaget

UDVIDET INFORMATIONSCENTER

jeep-grand-cherokee-srt-g-force-feedback

Naviger ubesværet til fjerne steder ved hjælp af, brugervenlige og praktisk placerede 8.4-tommers touchskærm, samt få et væld af information og statistikker om køretøjet.

VALET MODE

jeep-grand-cherokee-srt-valet-mode

For mange kræfter i de forkerte hænder er aldrig en god ting. Valet mode aktiverer en række begrænsninger på Grand Cherokee SRT®. Hestekræfter og drejningsmoment reduceres, og omdrejningerne er begrænset til 4.000. Paddle shifters, drift mode funktioner og launch control er deaktiveret og elektronisk stabilitetskontrol er indstillet til fuld indgriben. Valet mode aktiveres og deaktiveres med en personlig 4-cifret PIN-kode.

PERFORMANCE DATA I REALTID

jeep-grand-cherokee-srt-data-in-real-time

Præstations sider (Performance Pages Plus) giver dig køretøjets effektivitetsstatistik: håndtering, bremsning, motoreffekt, drejningsmoment og acceleration.

RÅ POWER MELLEM HÆNDERNE

Mærk de ærefrygtindgydende 468 hk for fuld udblæsning – med launch control og 8-trins automatgearkasse vil du føle dig som limet til sædet når du for alvor sætter foden ned.

6.4L HEMI® V8 MOTOR

jeep-grand-cherokee-srt-hemi-engine

Grand Cherokee SRT® er udstyret med en otte-trins gearkasse, der leder kraften fra den 6.4-liters 468 hk HEMI® V8 motor ned til jorden enten ved hjælp af en fuldautomatisk elektronisk indstilling eller ved brud af rat-betjeningselementer til manuelt gearskifte. Takket være tættere udvekslingsforhold, ultrahurtige gearskift og evnen til at holde HEMI V8 motoren længere i det optimale kraftfelt giver en formidabel acceleration. Eco Mode og brændstofbesparende teknologi fuldender ligningen mellem effekt og effektivitet.

LAUNCH CONTROL

jeep-grand-cherokee-srt-launch-control

Tryk på knappen, hold bremsen, grib fast om rattet og træd på speederen. Løft foden fra bremsen og bilen vil skyde afsted med fuld gas og drejningsmoment og minimalt hjulspin.

SELEC-TRAC®

jeep-grand-cherokee-srt-select-trac

Selec-Track® giver mulighed for fem dynamiske indstillinger fra Auto til Sport og Track Mode, hvor 70 procent af HEMI® -motorens drejningsmoment overføres til baghjulene for at give en bedre oplevelse på banen. Og hvis vejret slår om på vejen hjem, er du dækket ind med 50-50 balance i Snow Mode.