Grand Cherokee SRT® giver dig mere af alt det,
du forventer af kongen af SUV'er. Den spørger ikke om
lov. Den undskylder ikke. Den leverer i stor stil. Kraft,
luksus, funktion og stil – tjek!
AGGRESSIVT OG FUNKTIONELT YDRE
SPÆNDTE MUSKLER
Den sportslige type.
Grand Cherokee SRT® 's karakteristiske aggressive og sportslige styling træder markant frem både nat og dag og får den til at skille sig ud fra mængden. Mørk-tonede, adaptive bi-xenon-forlygter ser truende ud om dagen, og det kendetegnende LED-lys gør SRT-modellen let genkendelig om natten. Baglygterne fuldender udtrykket med "flydende" sorte profiler og lysdioder. En bagklap, der kan åbnes med ét tryk, giver bekvemmelighed, let betjening og bedre udsyn bagtil. 20” fælge med fem eger som standard forstærker det muskuløse, brede fodaftryk.
RESPEKTINDGYDENDE DRIVLINJE
MATEMATIK

468 hestekræfter plus otte gear er lig med masser af køreglæde.


Grand Cherokee SRT® er udstyret med en otte-trins gearkasse, der leverer kraft fra en 6.4-liters HEMI® -motor til jorden via en fuldautomatisk elektronisk indstilling eller ved hjælp af rat-betjeningselementer til manuelt gearskifte. Dette giver tilsammen en forbedret acceleration fra 0-100 km/t med hurtigere gearskifte og gør bilen ét trin hurtigere på 0-400 m takket være tættere udvekslingsforhold og evnen til at holde HEMI V-8 længere i det optimale kraftfelt. Eco Mode og brændstofbesparende teknologi fuldender ligningen mellem effekt og effektivitet. Regn den selv ud.
ENESTÅENDE KØRSEL, EGENSKABER OG KAPACITET
DET BEDSTE NOGENSINDE
Du kan få det hele.
Når du starter Grand Cherokee SRT®, lægger du ud med de bedste køreegenskaber nogensinde i en Jeep® med testbaneresultater på .90 g. Det er kun begyndelsen. Selec-Track® giver mulighed for fem dynamiske indstillinger fra Auto til Sport og Track Mode, hvor 70 procent af HEMI® -motorens drejningsmoment overføres til baghjulene for at give en bedre oplevelse på banen. Men hvis vejret slår om på vejen hjem, er du dækket ind med 50-50 balance i Snow Mode. Og den nye otte-trins gearkasse hjælper med at øge anhængerkapaciteten med 44 procent til 2.942 kg. Tilføj Launch Control som standard, så kan du faktisk få det hele.
BENCHMARKBREMSER
DEN ULTIMATIVE PERFORMANCE-SUV
Uanset hvordan du måler det.
Præstationer kan måles på mange måder. Ligeså vigtigt som en lynhurtig start, er det at kunne tæmme kræfterne og komme ned i effektivt ned i fart. Grand Cherokee SRT® har luftafkølede Brembo® -kalibre med seks stempler, der griber fat i 15” ventilerede skivebremser foran og 13,8” drejende skivebremser bagtil, som hjælper med at få dette kraftfulde bæst ned fra 100 km/t til nul på godt 35 meter. Imponerende efter enhver målestok. 295/45/ZR20 helårsdæk giver det ultimative vejgreb. Det kan du regne med.
RACERINSPIRERET INTERIØR
STIG IND I KOMFORT OG TEKNOLOGI
Fremtiden begynder her.
Indvendigt i Grand Cherokee SRT® finder du en fantastisk blanding af luksuslæder og ruskind med stil og funktion, der giver dig selvsikkerhed i alle dine bevægelser. En exceptionel Laguna-læderpakke i sepia hæver niveauet, og et valgfrit indtræk i Alcantara tilføjer ægte elegance. Det helt nye opvarmede rat har betjeningselementer til Uconnect. Naviger ubesværet til fjerne steder ved hjælp af, brugervenlige og praktisk placerede 8.4-tommers touchskærm. En syvtommers digital instrumentgruppe i høj definition giver et væld af oplysninger til føreren. For at forbedre køreoplevelsen modvirker og fjerner det innovative ANC-system al motorstøj fra kabinen, så du kan køre i fuld stilhed. Frontalkollisionsadvarsel (Forward Collision Warning), overvågning af blinde vinkler (Blind Spot Monitoring) og elektronisk rollover-beskyttelse (Electronic Roll Mitigation) er bare nogle få af de teknologier, der vil forbløffe dig. Og så kan du det hele i luksuriøs komfort, der er en konge værdig. Stig ind, fremtiden begynder her.