JEEP® & ROLLING STONES “NO FILTER” TOUR 2017
Jeep® er officiel sponsor for Rolling Stones ”No Filter” Europa-turné 2017. Efter Rolling Stones’ forrygende ”14 On Fire” turné i 2014 bekræfter Jeep®, at de tager endnu en tur med et af verdens største og mest ikoniske rockbands, der forventes at fylde alverdens stadioner og arenaer til bristepunktet
LÆS MERE
JEEPS® HISTORY
Verden over forbindes legendariske Jeep® uløseligt med frihed, eventyr, originalitet og ægte lidenskab. Hver eneste Jeep® har sin enestående historie, der med en rig arv kaster tråde tilbage til udgangspunktet, Willys MA. Vores historie er også din, der som ejer ved, at Jeep® ikke bare er et bilmærke - men en livsstil.
JEEPS® HISTORY
JEEP® HERITAGE
PARTNERSHIP
JUVENTUS
Vejen til toppen er sjældent enkel. Fyldt med forhindringer og vanskelige udfordringer. Præcis i Jeep®’s ånd har en evig stræben efter at nå toppen samlet to legender: Jeep® og Juventus. "Lad spillet begynde!"

DETALJER
Jeep® NYHEDER
Jeep® Renegade med superkræfter
Mørket har sænket sig over Jeep® Renegade. I anledning af premieren på den nye "Batman v Superman: Dawn of Justice" film, lancerer Jeep® en særlig limited edition variant af den populære Renegade. Bilens farvepallette matcher filmens univers - det er sort inde og ude.
Friske kræfter til Jeep® Cherokee
Jeep® Cherokee, globalt den mest solgte Jeep® model, har fået udvidet sit motorprogram med en helt ny motor. En ny 2.2 MultiJet turbodieselmotor med masser af drejningsmoment og hestekræfter sikrer høj køreglæde og en god brændstoføkonomi.
Jeep® sætter global salgsrekord for fjerde år i træk
Med flere end 1,2 millioner solgte biler på verdensplan satte Jeep® i 2015 for fjerde år i træk global salgsrekord. Salget er det største i Jeeps® 75-årige historie og en stigning på hele 22 procent i forhold til 2014. USA er markedet, der driver væksten, men også i Danmark er salget af den ikoniske firehjulstrækker en succes.
Jeep® NYHEDER
JEEP® FACEBOOK
Jeep® Danmarks officielle Facebook-side er stedet for alle dedikerede Jeep® fans i Danmark. Her kan Jeep® ejere, fans og venner af det legendariske mærke finde eksklusivt indhold, som du ikke kan finde andre steder!
JEEP® Facebook
JEEP® Press
Jeep® People
Jeep® Blog