KØR UD I BLÅ

Den nye Jeep® Compass løfter dig ud af det kortlagte landskab og giver dig mulighed for at opleve en virkelighed med få begrænsninger. Tag med på en rejse fyldt med design, teknologi og råstyrke og mød verden med ny inspiration.

ÆSTETISK PERFEKTION

Kølergrill

jeep-compass-front-grille

Den ikoniske kølergrill er blevet opdateret, og giver den nye Jeep® Compass et frisk og innovativt look.

Sofistikerede detaljer

jeep-compass-shark-fin

Det aerodynamiske design på den nye Jeep® Compass forstærkes af en markant kromskinne, der smyger sig elegant omkring langs sideruderne og omkring bagruden som en eksklusiv og sofistikeret kontrast til det umiskendeligt rå ydre.

Robust design

jeep-compass-fender-flares

Stærk og sporty. De trapezformede hjulkasser og markante beskyttelseslister fuldender det aggressive og muskuløse udtryk. Den nye Jeep® Compass finder altid vej og kører aldrig ubemærket forbi.

EN ÆDEL SJÆL

Dobbelt-rudet soltag:

jeep-compass-dual-pane

Den nye Jeep® Compass er fyldt med brugervenlige funktioner så som det dobbelt-rudede soltag, der med sin brede åbning giver dig masser af frisk luft og solskin.

Læderrat:

jeep-compass-leather-steering-wheel

Jeep® læderrattet er gennemsyret af gedigent håndværk og kvalitetsmaterialer. Med integreret audio-, voice- og køresikkerhedssystemskontrol holdes førerens hænder på rattet og blik på vejen.

Sæder:

jeep-compass-interior-seating

Udformningen på sæderne er særdeles behagelig, og de kontrastfarvede syninger er med til at give interiøret eksklusiv kant.

TECH ATTITUDE

Uconnect™ 8.4 NAV

jeep-compass-dual-pane

Den nye Uconnect™ 8.4 NAV giver en række håndfrie kommunikations-, underholdnings- og navigationsmuligheder. Den store 8.4” touchscreen er er den bedste af sin type og understøtter multi-touch-funktioner med pinch, tap og swipe.

7” dashboard

jeep-compass-leather-steering-wheel

7” dashboard med LED i fuld farve giver mulighed for brugertilpassede informationer og målinger, f.eks. hastighedsudvikling og benzinøkonomi over en strækning.

Smartphone-spejling

jeep-compass-interior-seating

Uconnect™ 8.4 Nav-systemet inkludere Apple CarPlay. En smartere, enklere og mere sikker måde at ringe, vælge musik og sende/modtager beskeder på via Iphone, imens du kører.