TILBAGE
Jeep® viser den spritnye Jeep® Compass i Brasilien

Den ikoniske amerikanske bilproducent Jeep® har netop løftet sløret for en helt ny SUV-model, som har fået navnet Compass. Den nye Jeep® Compass forventes at få europæisk premiere i andet halvår af 2017.

Som optakt til Los Angeles Auto Show, der er en af efterårets vigtigste biludstillinger, har Jeep® netop offentliggjort de første billeder af en ny SUV med navnet Compass. Introduktionen markerer samtidig, at Jeep® opstarter produktion på en helt ny fabrik i det nordøstlige Brasilien, i byen Goiana, tæt på kysten.

Jeep® Compass er en kompakt SUV, der kommer til salg i mere end 100 lande over hele verden. Jeep® Compass produceres med 17 forskellige drivlinjer, med forskellige motorer og gearkasser samt med træk på forhjulene eller med mulighed for et effektivt firehjulstræk.

Med lanceringen af Compass vil Jeep® udvide sin globale tilstedeværelse. Det skal ske i kraft af den unikke kombination af de berømte 4x4 off-road egenskaber, der ligger helt i top i klassen, avancerede brændstoføkonomiske drivlinjer, autentisk og elegant Jeep®-design samt gode køreegenskaber. Dertil kommer følelsen af frihed med mulighed for et stort åbent soltag samt omfattende features inden for sikkerhed og teknologi.

Den nye Jeep® Compass kommer til salg i USA og Canada i første kvartal i 2017. Europa, Mellemøsten og Afrika følger i andet halvår af 2017.

FORRIGE
NÆSTE