TILBAGE
Mørket har sænket sig over Jeep® Renegade. I anledning af premieren på den nye "Batman v Superman: Dawn of Justice" film, lancerer Jeep® en særlig limited edition variant af den populære Renegade. Bilens farvepallette matcher filmens univers - det er sort inde og ude.

Jeep® lancerer netop nu en specialudgave af Renegade, som både optræder i, og som er en inspiration af, årets måske største superheltefilm, "Batman v Superman: Dawn of Justice". Selvom titlen henleder opmærksomheden på daggry, er det mere filmens mørke kulisser, der har inspireret den unikke og rå specialversion af Renegade.

Jeep® Renegade Dawn of Justice Special Edition har et karakteristisk udseende med specielle logoer i sort højglans på ydersiden, mens interiøret har en mere børstet og matsort fremtoning. Det sorte look præger alt fra de 18" alufælge, indsatsene omkring tågelygter og baglygter samt kølergrillen og selve Jeep®-emblemet. Dertil kommer de indvendige detajler i matchende sort og mørkegrå toner. Resultatet er en markant og modig Renegade, som passer godt ind i modeludvalget.

Der kan vælges mellem fire markante farver: Granite Crystal, Carbon Black samt Colorado Red og Alpine White. Under motorhjelmen ligger en stærk1,6 liters benzinmotor med 110 hk, kombineret med en manuel sekstrins gearkasse og forhjulstræk. Udstyret omfatter blandt andet aircondition, parkeringssensor bag, sædevarme for samt opvarmet rat.

Lanceringen af limited edition modellen er en del af et større samarbejde mellem Fiat Chrysler Automobiles og Warner Bros. Studios. Jeep® Renegade Dawn of Justice Special Edition kan nu opleves hos landets autoriserede Jeep®-forhandlere i Fredericia og Nærum, og den koster 275.775 kr.

FORRIGE
NÆSTE