EN KOMPAKT SUV MED MAKSIMAL KAPACITET
Hvis du vil udforske nye verdener og opleve nye eventyr, kræver det et køretøj der er parat til næsten alt. Jeep® Renegade har alt hvad du behøver og intet du ikke har brug for. Eventyret begynder nu. Gør dig klar.

Klar til afgang
Så kan du føle dig hjemme overalt
Kan du se ligheden? Fra den ikoniske kølergrill med de 7 luftindtag, til det robuste udtryk. Den kompakte SUV fra Jeep® er den perfekte løsning, uanset om du kører en tur, hvor bilens kompakte form og manøvredygtighed er nyttig, eller om du er på opdagelse i terrænet, hvor dens offroad-egenskaber kommer til sin ret. Jeep® Renegade er parat og har både viljen og færdighederne.
Du kan være stolt af at skille dig ud
Tag blot af sted
God plads til at fem personer kan sidde komfortabelt i bilen. Et stort og funktionelt bagagerum og masser af velgennemtænkte opbevaringsrum har Jeep® Renegade alt, hvad der skal til for, at du kan nyde dine oplevelser fuldt ud.
Hvor langt kan du gå?
EN KOMPAKT SUV MED MAKSIMAL KAPACITET Renegade Trailhawk® har Trail Rated® egenskaber med Active Drive Low system som standard, 2,5 cm ekstra frihøjde, unik front og bagende, bundskjold og 17" offroad-alufælge med aggressive dæk.
Sort dekor på motorhjelmen Eksklusivt ekstraudstyr til Trailhawk®, den sorte dekor på motorhjelmen forstærker denne ikoniske bils kraftfulde og robuste udsende endnu mere.
Fælge og dæk Renegade Trailhawk® har eksklusive 17" offroad alufælge og dæk med et aggressivt dækmønster.
Baglygter Iøjnefaldende baglygter i vintage-design, der trækker designlinjer fra de gamle benzindunke fra militæret, hvilket er med til at give RENEGADE helt sin egen stil.
Tag på opdagelse
Se Jeep® Renegade galleriet, klik på pilen for at gå til næste billede..
SE HVORDAN JEEP RENEGAE BLIVER TIL
Designet med passion
Fra yderst til inderst, er Jeep® Renegade pakket med smarte designelementer.
Se detaljerne ved at klikke på billederne herunder.
En uventet oplevelse Se detaljer Udstyret til eventyr Se detaljer Jeep® - en stærk arv Se detaljer Spor af eventyr Se detaljer
En uventet oplevelse Siden Jeep® mærkets begyndelse, har det været synonymt med begreber som frihed, autentisitet, eventyr og præstationer. Dette koncept er ikke ændret i den helt nye Jeep®, der som alle andre medlemmer af familien er mere end klar til at tage uventede udfordringer op.
Jeep® er for dig, der gerne vil skrive din egen historie – hver dag.
Udstyret til eventyr Gør den lettere. Gør den stærkere. Få den til at præstere mere. Aktive friluftsentusiaster og eventyrere er altid på udkig efter at optimere tingene omkring sig. Vores designere lyttede og brugte det i deres arbejde med den helt nye Jeep®.
Jeep® - en stærk arv Efter mere end 70 år, sætter vi til stadighed en ære i at skabe produkter, der passer perfekt ind i en aktiv livsstil – de gør det umulige muligt for ægte Jeep® entusiaster. Eventyrlyst er det, der driver os, og den vil altid udgøre størstedelen af Jeep® mærkets rige arv. Med den ikoniske kølergrill og sin fremtoning i helhed er den helt nye 2015 Jeep® Renegade definitivt et nyt stærkt medlem af Jeep® familien.
Spor af eventyr Jeep® har altid været stærkt kendetegnet af udprægede off-road evner.
Mange af verdens bedste 4x4 spor har været inspiration til designet af den helt nye Jeep®, som gennem dette er bygget til at kunne udforske nye veje i krævende terræn.
New Form Entry Import Edit Upload Submit
New Form Entry Import Edit Upload Submit