For at kunne nyde en unik køreoplevelse er det vigtigt at være sikker bag rattet. Jeep® Renegade er designet med flere end 60 sikkerhedsfunktioner, herunder Forward Collision Warning og LaneSenseTM Departure Warning-Plus, som er det sidste nye på området.
SLAP AF MED ‘FORWARD COLLISION WARNING’ (standard på Limited) Gennem radar- og videosensorer advarer antikollisionssystemet dig om, når Jeep® Renegade nærmer sig et køretøj eller en anden forhindring, så du kan reagere hurtigt og undgå sammenstød.
Systemet intensiverer advarslen i 3 trin:
- Predictive Collision Warning: Med lydsignal, visuelle alarmer og indvirkning på bremsen advares føreren om, at køretøjet nærmer sig en forhindring.

- Advanced Brake Assist: Hvis føreren reagerer, men ikke træder tilstrækkeligt på bremsen, vil ABA-systemet øge bremsetrykket for at undgå sammenstød.

- Collision Mitigation System: Hvis føreren stadig ikke reagerer, aktiverer systemet bremsen for at undgå/mindske sammenstød.
TAG KONTROL OVER VEJEN MED ’LANE DEPARTURE WARNING’ (standard på Limited) Med Jeep® Renegade er du altid på sporet. Vognbanepositionen overvåges af kameraer og advarer føreren med lydsignaler og visuelle alarmer, hvis bilen utilsigtet nærmer sig vognbanegrænsen. Overskrides vognbanegrænsen, aktiverer systemet den elektroniske servostyring, der tilfører moment, som hjælper føreren med at korrigere styringen.
DIT TREDJE ØJE: ’BLIND SPOT MONITORING’ OG ’REAR CROSS-PATH DETECTION’ (ekstraudstyr) Med konstant overvågning af afstanden til andre biler fungerer systemet som et tredje øje, der hjælper hjælper dig med at holde passende afstand. Opstår en situation med blinde vinkler bagud eller til siden, advares føreren med oplyste ikoner på sidespejlene og lydsignal.
SE DIG ALDRIG TILBAGE: BAGMONTERET KAMERA MED DYNAMISKE LINJER (ekstraudstyr) Udvid dit synsfelt. Det bagmonterede ParkView kamera giver dig det perfekte udsyn, når du bakker, og med Dynamic Lines får du desuden bevægelses- og retningsvejledning, så du ikke behøver vride kroppen.
FØL DIG FRI: KEYLESS ENTER-N-GO™ OG SENTRY KEY ENGINE IMMOBILIZER (ekstraudstyr) Renegade er udviklet udelukkende med din sikkerhed i tankerne, selv hvad angår nøglen. Når du stiger ind i bilen, registrerer en elektronisk sensor, om du har nøglen med dig og gør det muligt at starte bilen blot ved tryk på Start&Stop-knappen. Herudover er der indbygget en transponder i motoren, som genkender din personlige bilnøgle. Forsøger man at starte Jeep® Renegade med en forkert nøgle, slukker motoren efter få sekunder.
MERE SIKKER END DU BEGRIBER Renegade giver dig den bedste køreoplevelse under alle køreforhold og omfatter også ægte Jeep® DNA sikkerhedsfunktioner, såsom Hill Descent Control (HDC) (standard på Trailhawk), der hjælper dig sikkert ned ad stejle bakker, Hill Start Assist (HSA), så du kan starte bilen på en bakke og TPMS-dækovervågningssystem, som advarer dig, hvis dæktrykket er for lavt.