JEEP® WRANGLER UNLIMITED
Jeep® Wrangler Unlimited: med fire døre og plads til fem passagerer. Overlegent firehjulstræk og målrettet teknisk innovation resulterer i høj komfort og enestående køreglæde.
tilbage
Sikkerhed
Nyd køreglæden uden begrænsninger – med den dejlige følelse af at kunne køre sikkert i enhver situation.

FORUDSEENDE OG SIKKER
Med Jeep® Wrangler Unlimited kan du ubekymret starte ethvert eventyr: Det elektroniske stabilitetsprogram (ESP®) sørger for maksimal sikkerhed. Det registrerer den mindste antydning af kritiske kørselssituationer og afværger dem i løbet af brøkdele af et sekund ved hjælp af målrettede nedbremsninger af et eller flere hjul. Det elektroniske rollover-beskyttelsessystem (ERM) overvåger alle førerens køredynamiske handlinger samt bilens stabilitet ved hjælp af sensorer. Systemet hjælper om nødvendigt føreren med at stabilisere bilen igen.


ALTID AFSLAPPET
Med fartpiloten kan du selv bestemme hvilken konstant hastighed, du ønsker at køre med over en længere periode. Hermed kan du køre uden stress, også over længere strækninger. Fartpiloten er standard i alle modeller.


GODT BESKYTTET
Med Jeep® Wrangler Unlimited kan du nyde friheden alle steder uden at skulle bekymre dig over din bil. Ved kørsel over stok og sten beskytter stålplader tanken og fordelergearkassen.


ALTID PARAT
I terrænet sørger det standardmonterede antiblokeringssystem (ABS) på Jeep® Wrangler Unlimited sammen med skivebremserne på for- og bagakslen for ekstra sikkerhed. Når du bremser på glat underlag, forhindrer systemet, at hjulene blokerer, så det er lettere for føreren at styre bilen under en fuld opbremsning. Bremseassistenten (BAS) analyserer desuden din bremseadfærd, registrerer nødsituationer og sørger for fuld bremsekraft, hvis det bliver nødvendigt. Hjulspindsreguleringen (ASR) forhindrer, at hjulene spinder ved igangsætning eller lave hastigheder på glat underlag.


ALLTID UNDER KONTROLL
Et korrekt dæktryk har stor betydning for optimal sikkerhed, ydelse og brændstofeffektivitet. Dæktrykskontrolsystemet på Jeep® Wrangler Unlimited kontrollerer automatisk trykket i de enkelte dæk og gør opmærksom på, når der er for lavt dæktryk, ved hjælp af en advarselslampe.SIKKERHED – EN GOD FØLELSE
Og en selvfølge i Jeep® Wrangler Unlimited. Fx bidrager de standardmonterede flertrins frontairbags til føreren og forsædepassageren med at øge sikkerheden. På den måde kan du uden besvær nyde køreglæden på vej og i terræn.


GODT UDSYN
I tilfælde af tåge, sne eller regn sørger de standardmonterede tågeforlygter for god sigtbarhed. De kraftige tågeforlygter oplyser vejen optimalt. Sammen med tågebaglygten sørger de også for, at bilen er nemmere at få øje på.


LYS OG GLÆDE
I mørke og dårligt vejr sørger halogenforlygterne på Jeep® Wrangler Unlimited for det nødvendige lys. På Sahara® modellen øges sikkerheden med det automatiske lys, der er standard.


AUTOMATISK BESPARELSE FOR DIG
Med start-stop-funktionen bliver brændstofforbruget i din Jeep® Wrangler Unlimited automatisk reduceret. Systemet standser automatisk motoren uden at afbryde tændingen, fx så snart du holder for rødt lys. Det er især praktisk ved bykørsel, og det bidrager til et lavere brændstofforbrug. Du kan dog også deaktivere start-stop-funktionen. Systemet er standardudstyr i Jeep Wrangler Sport 2.8 liters CRD (med manuel gearkasse).


SNE OG IS HAR IKKE EN CHANCE
De elopvarmede sidespejle sørger for frit udsyn ved lave temperaturer, så is og sne ikke har en chance. Alt sammen med et enkelt tryk på en knap.
tilbage til toppen