WRANGLERS INDRE – ORIGINALT OG FUNKTIONELT

Interiøret i den nye Jeep® Wrangler 4xe Plug-in Hybrid er kendetegnet ved sin bagagekapacitet, komfort og høj funktionalitet.

L’inimitabile anima di Wrangler

HVERT EVENTYR, HVER SIN STIL

Ombord på den nye Wrangler 4xe Plug-in Hybrid bliver hver rejse til et ekstraordinært eventyr. Opvarmede forsæder og rat, områder med satin-finish, ergonomiske betjeninger, øget benplads til passagerer, komfortable armlæn og masser af opbevaringsplads for at få komfort og plads til liv under selv de mest krævende udfordringer. 

RAFFINERET OG ERGONOMISK

Sæderne i Wrangler 4xe Plug-in Hybrid Sahara er designet til at sikre komfort på hverdagens rejser. Raffineret i alle detaljer og med lændestøtter og sort stof.

 FORNEM OG ELEGANT

Med ergonomiske Heritage Tan-sæder får Sahara-udgaven et elegant og raffineret look, som er ideelt i den urban jungle.

RAFFINERET OG UVURDERLIG

Lædersæderne i den nye Wrangler 4xe Sahara har kontrastsyninger og er kendetegnet ved høj slidstyrke.

DRISTIG OG RAFFINERET

Dark Saddle-læder med synlige tonede syninger giver Wrangler 4xe Plug-in Hybrid Sahara et dristigt og uforligneligt look.

KOMFORTABEL OG FUNKTIONEL

Sort stof med Blue Surf-kontrastsyning til Wrangler 4xe Plug-in Hybrid Rubicon fremhæver stilen.

 BESLUTSOM OG MARKANT

Det sorte Blue Surf-læderindtræk med synlige syninger udtrykker på bedste vis Rubicons stærke karakter.

 

UNIK OG UMISKENDELIG

Den eventyrlystne personlighed i Wrangler 4xe Plug-in Hybrid Rubicons giver sig udslag i de ergonomiske Dark Saddle-lædersæder med kontrastsyninger, der er designet til komfort på vejen og off road.

INDVENDIGE HÅNDTAG 

INDVENDIGE HÅNDTAG 

Instrumentbordets greb og stolpernes gribehåndtag er designet til en kørestil uden døre og er et af Wranglers nøgletræk, der bedst opsummerer køretøjets off road-attitude.

AFLÅSELIGE AFLÆGGERUM

AFLÅSELIGE AFLÆGGERUM

På Jeep® Wrangler 4xe Plug-in Hybrid kan mindre værdigenstande opbevares i handskerummet og rummene i den aflåselige midterkonsol – et beskyttet sted, selv når du kører i det fri. 

FRI LUFT

Den nye Jeep® Wrangler 4xe Plug-in Hybrid er designet til at give dig oplevelser i det fri. Vælg mellem Freedom Top®-hardtop med aftagelige paneler eller Sunrider®-softtop uden hængsler(ekstraudstyr) med en fantastisk udsigt.

Spazi infiniti

BAGAGEKAPACITET

Robust, alsidig og med rigelig bagagekapacitet på 533 liter i en 5-personers konfiguration. Den nye 4xe Plug-in Hybrid Wrangler tilpasser sig din livsstil og ledsager dig i byen eller på off road-eventyr.

VASKBART INTERIØR

Interiøret i den nye Jeep® Wrangler 4xe Plug-in Hybrid er vaskbart med afløbspropper, så vandet kan løbe ud.

Interni lavabili

MOPAR® TILBEHØR

Ethvert eventyr kræver det rigtige udstyr. Tilpas den nye Wrangler 4xe Plug-in Hybrid med tilbehør designet af Mopar®.