KLAR TIL EVENTYR

Den nye Jeep® Wrangler 4xe Plug-in Hybrid har over 65 aktive og passive sikkerhedssystemer, der understøtter den daglige vejkørsel og off road-eventyr.

Pronta per l'avventura
SELEC-SPEED CONTROL

SELEC-SPEED CONTROL

Kombinationen af Hill Ascent Control og Hill Descent Control etablerer Selec-Speed Control. Det er sikkerhedssystemet, der gør det muligt for føreren at opretholde en konstant hastighed, når der køres op eller ned ad bakker, i stenet og ujævnt terræn og på mange andre typer off road-ruter med lav hastighed. Med denne funktion kan ESC styre motorens drejningsmoment og bremsetryk og samtidig bevare den forudindstillede hastighed under off road-kørsel.


Billedet er kun illustrativt og taget på autoriseret off road-område/rute.

ADAPTIVE CRUISE CONTROL

ADAPTIV FARTPILOT

Den nye Wrangler 4xe Plug-in Hybrid har adaptiv fartpilot med integreret fuldt stop. Dette system giver dig mulighed for at indstille fartpilothastigheden og samtidig opretholde en sikker afstand til køretøjet foran. Desuden standser køretøjet af sig selv med fuldt stop-funktionaliteten, hvis der opdages overhængende fare.

AKTIVE SIKKERHEDSSYSTEMER

Jeep® Wrangler 4xe Plug-in Hybrid kan uafhængigt overvåge hastighed eller afstand til andre køretøjer omkring, selv under ugunstige forhold, takket være de forskellige sensorer og sikkerhedssystemer.
Computerbaseret billede kun med henblik på illustration.

AUTOMATISK FJERNLYS 

Fuld-LED-systemet i den nye Wrangler 4xe Plug-in Hybrid registrerer modkørende køretøjer og justerer lysstrålen for at undgå at blænde.

Abbaglianti automatici