4xe-TEKNOLOGI LIGE VED HÅNDEN

Med den nye Wrangler 4xe Plug-in Hybrid-teknologi introduceres alle de nye 4xe-funktioner såsom Infotainment-hybridsiderne i Uconnect™, de nye kørselsparametre på TFT-instrumentbordet og de tilhørende Uconnect™-tjenester.

Connessa a un mondo che cambia
E-COASTING

E-COASTING

Det unikke E-Coasting-system gør det muligt for den nye Jeep® Wrangler 4xe Plug-in Hybrid at oplade under kørslen. Når det er aktiveret, kan denne teknologi optimere den energi, der produceres under bremsning, deceleration og friløb, og automatisk genoplade batteriet.

7" DIGITAL INSTRUMENTGRUPPE

Instrumentgruppen i Jeep® Wrangler 4xe Plug-in Hybrid har en ny 7" TFT-skærm, der kan tilpasses på mere end 100 forskellige måder, så det er nemt og intuitivt at læse oplysninger om hastighed, resterende rækkevidde, dæktryk og meget mere.

Quadro strumenti TFT da 7’’

UCONNECT™-TJENESTER

Infotainment-systemet er designet til at fungere problemfrit med Uconnect™-tjenesterne*, som giver dig mulighed for at fjernkommunikere med dit køretøj via din smartphone eller dit smartwatch med appen My Uconnect™.
*tilgængelig i løbet af 2021

UCONNECT™ SERVICES

UCONNECT™-TJENESTER

Hold forbindelsen til din Jeep® Wrangler 4xe Plug-In Hybrid med de nye Uconnect™-tjenesters funktioner. Besøg det tilhørende websted for at få alle de oplysninger, du har brug for.

Opdag Uconnect™-tjenesterne

SIKKER FORBINDELSE

Den nye Jeep® Wrangler 4xe Plug-in Hybrid giver dig mulighed at forbinde din smartphone og samtidig holde fokus på kørslen. 

SE FREMAD

Manøvrering er gjort endnu lettere takket være de for- og bagmonterede kameraer i den nye Jeep® Wrangler 4xe Plug-in Hybrid. Denne teknologi gør kørslen lettere, selv med blinde vinkler og forhindringer, og manøvrering bliver hurtig og nem. 

ALPINE ® PREMIUM-LYD

Den nye Jeep® Wrangler 4xe Plug-in Hybrid forstærker lydkvaliteten med Alpine® Premium-lydsystemet. Udstyret med en 552 W forstærker med 12 kanaler, ni højttalere, herunder subwoofer bagtil, bliver det et lydsystem, der leverer en bedre lydkvalitet.

Audio Alpine® Premium