Starten på en ny hybrid æra

Takket være den fuldelektriske kørsel kombineret med hybridkapacitet, får du med de nye Jeep® 4xe Plug-in Hybrid modeller to biler i én; De nye Jeep® 4xe-SUV’er bliver udstyret med et system, bestående af en benzindrevet motor, som driver forhjulene, og en elmotor, der driver baghjulene. Den fremdrivende synergi i plug-in-hybrid-systemet kombinerer en 130 eller 180 HP benzinmotor, dedikeret til forakslen, med yderligere 44 kW (60 HK) fra den elektriske enhed, der er forbeholdt baghjulene. Jeep® 4xe Plug-in Hybrid-effekt spænder fra 190 HP til 240 HK, afhængigt af udstyrsniveau. Elmotoren får energi fra et 11,4 kWh-batteri, der oplades under kørslen f.eks. via regenerativ bremsning. Bilen kan selvfølgelig også tilkobles eksterne ladestationer. Med et fuldt opladet batteri vil en Jeep® 4xe-SUV være i stand til at køre på ren el i op til 45 km.

Riduci i tempi di ricarica. La nuova easyWallbox.

Nem og hurtig opladning

Takket være vores opladningsløsninger, bliver du hurtigt og nemt klar til at køre ud og starte dit næste eventyr. Vi har udviklet tre forskellige løsninger for at imødekomme de forskellige behov for, at være digitalt forbundet, alt designet for at gøre det nemt at bruge.

Opladning ved hånden

Riduci i tempi di ricarica. La nuova easyWallbox.

Frihed til at opleve dit næste eventyr med Uconnect™ services som har flere funktioner, specielt designet til at hjælpe dig med at genoplade din nye Plug-In Hybrid.
 
My eCharge
• Find offentlige ladestationer på kortet, oplad og betal direkte via din smartphone.

My Car
• Tjek status på dit batteri.
My Navigation
• Find de nærmeste offentlige ladestationer og planlæg din rute efter batteriets rækkeevne.

My Remote
• Benyt og planlæg dine opladninger.
• Forbered din Jeep®'s klima og få den bedste komfort fra start.


Par din Jeep® 4xe Plug-in Hybrid med din smartphone via My Uconnect mobile app, og opnå dets fulde potentiale.