Start rejsen
SE ALLE DETALJER

DEN NYE JEEP® WRANGLER 4XE

BE THE FIRST

BLIV BLANDT DE FØRSTE TIL AT OPLEVE WRANGLER 4XE

Tilkendegiv din interesse for den nye Jeep® Wrangler 4xe her.

jeep-wrangler-4xe-80anniversaryedition

80TH Anniversary

En legende fylder 80 – den nye Wrangler 4xe ”80th Anniversary” udgave kommer i et begrænset antal og har eksklusive detaljer, som en hyldest til mærkets traditionsrige historie. Det gælder blandt andet det dedikerede badge som går igen i interiøret og udenpå bilen. Derudover har Wrangler 4xe 18’’ tofarvede fælge, mørkegrå detaljer og reservehjulet indkapslet i hardcase.

jeep-wrangler-4xe-80anniversaryedition
jeep-wrangler-4xe-80anniversaryedition

EN UMISKENDELIG STIL

Autentisk originalitet er en styrke ved Wrangler 4xe. Flagskibet til Jeep®-brandet debuterer som plug-in-hybrid med 80-års jubilæums-badge på spoilerne, specifikke 80-års alufælge, mørkegrå detaljer på frontgrillen, LED-forlygter samt hardtop i karrosserifarve.

Starter fra

1.100.750 kr.

FARVER

Sort

car-colors

ET IKONS UDVIKLING.

At forblive ikonisk kræver ofte at man er i stand til at udvikle og genopfinde sig selv til nye tider og epoker. Jeep® Wrangler 4xe løfter de nye udfordringer ved elektrisk mobilitet med de samme karakteristika, der gjorde den legendarisk fra starten: uovertruffen kraft, ikonisk design og en stærk følelse af eventyrlyst. ​

1941

LEGENDEN BLIVER BRAGT TIL LIVE

Se mere

1987

WRANGLERS OPRINDELSE

Se mere

1997

WRANGLER I HVERDAGEN

Se mere

2007

WRANGLER UDFORSKER NYT LAND.

Se mere

2017

WRANGLER: ET MODERNE IKON

Se mere

NY WRANGLER 4XE: NY ENERGI.

Jeep® Wrangler træder ind i en verden af elektrificering med den nye 4xe-teknologi. Det nye koncept inden for mobilitet kommer med en række tjenester og løsninger, der som er i konstant udvikling.

jeep-wrangler-4xe-recharge
jeep-wrangler-4xe-rechargepump

OPLAD DERHJEMME

Vi tilbyder forskellige ladeløsninger – fx easyWallbox som er originalt tilbehør fra Mopar. Den tilpasser automatisk ladekapaciteten, så du kan undgå eventuelle strømafbrydelser. Nødkablet, der medfølger som standard, giver mulighed for at nødoplade batteriet ved at tilslutte et normalt stikudtag.

jeep-wrangler-4xe-rechargepump

SAMARBEJDSPARTNERE

Vi har samarbejdsaftaler med Homecharge og Clever, så du kan være fuldt dækket ind uanset dit kørselsbehov – både hjemme og når du er på farten, ved offentlige ladepunkter.

jeep-wrangler-4xe-rechargebuttons

OPLADNING UNDER KØRSEL

Oplad batteriet på din nye Wrangler 4xe når du kører, ved hjælp af E-Coasting-teknologien som omdanner den kinetiske energi fra opbremsning, deceleration og friløb til elektricitet til batteriet.

Lyden af råstyrke
Lyden af natur

KRÆFTER TIL FREMTIDEN

Det er nemt at klare hverdagens udfordringer, når du har adgang til 380 hk og en acceleration fra 0-100 km/t på under 6,5 sekunder. Elektrificering tilfører en ny dimension til ydeevnen i Wrangler 4xe: Den er mere kraftfuld, mere støjsvag, har færre vibrationer i elektrisk tilstand, sikrer lavere forbrug og CO2-emissioner, giver højere komfort og har perfekte offroad-evner takket være det konstante og maksimale moment.

Hele
380 hk
kombineret ydelse
Op til
46 km
ved kørsel på ren el
(WLTP/span>
Op til
130 km/t
ved kørsel på ren el
Ned til
3 timer
ladetid afhængig af lademulighed

DEN NYE JEEP® WRANGLER 4XE:
PERFEKT I BYEN, UOVERTRUFFEN OFFROAD

DEN MEST OPKOBLEDE WRANGLER NOGENSINDE

Udforsk de nyeste teknologifunktioner i den nye Wrangler 4xe, og download appen My Uconnect™ – der er kompatibel med smartphones, smartwatches og det indbyggede infotainmentsystem Uconnect™– for at oprette forbindelse til din nye bil.

DEN MEST OPKOBLEDE WRANGLER NOGENSINDE

Udforsk de nyeste teknologifunktioner i den nye Wrangler 4xe, og download appen My Uconnect™ – der er kompatibel med smartphones, smartwatches og det indbyggede infotainmentsystem Uconnect™– for at oprette forbindelse til din nye bil.

UCONNECT™-RADIO M. 8,4" TOUCHSKÆRM

Wrangler 4xe er et teknologisk køretøj, der løfter din Jeep® -oplevelse til et nyt niveau. Uconnect™-radioen med 8,4’’ touch skærm indeholder alle de nye opkoblingsfunktioner fra 4xe-universet.

7" TFT-DISPLAY

Fuld kontrol og kompromisløs kraft i den nye Wrangler 4xe. Den digitale 7" instrumentgruppe har en fuldt justerbar grænseflade og viser alle køreparametre, herunder batteriets tilstand, resterende rækkevidde og opladningseffekt.  

MY UCONNECT™-APP MED NY MY ECHARGE

Når du ikke er hjemme, er det nemt at genoplade batteriet i din nye Wrangler 4xe med My eCharge. Denne nye My Uconnect™-app indeholder oplysninger om de nærmeste offentlige ladepunkter, f.eks. tilgængelighed og stiktype, og giver dig adgang til tidligere opladningsbetalinger, så du kan holde styr på din opladningshistorik. Derudover giver My eCharge dig mulighed for eksternt at administrere opladning og konfigurere din strømforsyning på Jeep® Wallboxen.

MY UCONNECT™-APP MED MY NAVIGATION

Rejs let og enkelt, uanset hvor du skal hen. My Navigation er funktionen i My Uconnect™-appen, der guider dig til din destination og tager hensyn til vejrforhold, aktuel trafik og hastighedskameraer, og den hjælper dig også med at finde de nærmeste ladepunkter. Derudover giver rækkeviddekortet dig mulighed for at se den maksimale afstand, du kan tilbagelægge afhængigt af dit brændstofniveau og dit batteriniveau.

MY UCONNECT™-APP MED MY REMOTE

Opret forbindelse til din nye Wrangler 4xe på afstand med My Uconnect™-appen. Den nye E-Control-funktion giver dig mulighed for at begynde at oplade dit køretøj direkte fra din smartphone på ethvert tidspunkt. Du kan også låse dørene op og i på afstand, aktivere forlygterne og se bilens position.

UCONNECT™-RADIO M. 8,4" TOUCHSKÆRM

7" TFT-DISPLAY

MY UCONNECT™-APP MED NY MY ECHARGE

MY UCONNECT™-APP MED MY NAVIGATION

MY UCONNECT™-APP MED MY REMOTE

Wrangler 4xe: WLTP med standardudstyr: Brændstofforbrug v. blandet kørsel 28,5 km/l. CO2-emission 79 g/km. Bilen er vist med ekstraudstyr, som kan ændre forbrug, emission, pris og pris og ejerafgift. De angivne værdier for brændstofforbrug og CO2-emission kan ændres afhængigt af endelig homologering. Disse værdier er vejledende.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

4xe teknologi

Hvilke typer el-/hybridmotorer er der?

• ICE: En intern forbrændingsmotor (ICE) er den traditionelle varmeenergimotor (benzin, diesel osv.), hvor brændstofforbrænding aktiveres vha. et iltningsmiddel (normalt luft) inde i et forbrændingskammer, der indgår som en integreret del af væskens bevægelseskredsløb.
• MHEV: kombineret intern forbrændingsmotor og elmotor. Batteriet oplades af den interne forbrændingsmotor og af regenerativ bremsning. Det betyder, at det ikke er muligt kun at køre i el-tilstand.
• HEV: kombineret intern forbrændingsmotor og elmotor. Batteriet oplades af den interne forbrændingsmotor og af regenerativ bremsning. Brug af batteri giver mulighed for korte ture, hvor der udelukkende køres i el-tilstand.
• PLUG-IN HYBRID: kombineret intern forbrændingsmotor og elmotor. Batteriet oplades også fra en ekstern kilde (ladestation) og vha. regenerativ bremsning. Brug af batteri giver mulighed for lange ture, hvor der udelukkende køres i el-tilstand.
• BEV: Trækkraft leveres udelukkende af en elmotor. Kørsel er baseret på el, og der oplades kun gennem en ekstern kilde og regenerativ bremsning.
• REEV: har en lille benzindrevet generator til at genoplade batteriet og øge rækkevidden for kørsel, når batteriniveauet er lavt.

Hvorfor skulle du vælge en Plug-In Hybrid-løsning?

Plug-In Hybrid er en af de bedste løsninger til at udnytte styrkerne ved kombinationen af en intern forbrændingsmotor (ICE) og en elmotor. I den hybride verden garanterer Plug-In Hybrid desuden optimal balance mellem el-baseret rækkevidde, opladningstid, brændstoføkonomi, køreegenskaber og ydeevne.

Hvad er de vigtigste fordele ved et Plug-In Hybrid-køretøj?

Plug-In Hybrid-biler tilbyder mange af fordelene ved elbiler, såsom lavere driftsomkostninger, lydløs kørsel og nul emission, når der kun køres på el. Hertil kommer fleksibiliteten med en konventionel forbrændingsmotor til længere ture, hvor det ikke er nødvendigt at oplade batteriet fra en ekstern kilde. Kombinationen af forbrændingsmotoren og elmotoren betyder også, at køretøjet har mulighed for højere drejningsmoment og ydeevne end konventionelle motorer med større slagvolumen.
Jeep 4xe bliver en avanceret løsning, som kan øge ydeevnen og kørekomforten samt reducere driftsomkostningerne og sikre lavere emissioner end for biler med varmeenergimotorer (forbrændingsmotorer)

Hvilken slags elbiler bliver Jeep Renegade og Compass 4xe?

Jeep Renegade og Compass 4xe vil være Plug-In Hybrid Electric 4x4-biler, der er udstyrede med en benzinmotor, som driver de forreste hjul, og en elmotor, som driver baghjulene, så der opnås en forbedring af terrængående kørsel. De to motorer vil arbejde sammen og styres automatisk af bilen. Elmotoren drives af et 11,4 kW batteri, der oplades under kørslen gennem regenerativ bremsning, og som kan oplades eksternt via elnettet. Batteriet vil gøre det muligt for bilen at fungere udelukkende som elbil Op til 46 km, når batteriet er fuldt opladet. Hvis batteriet er tæt på at være afladet, overtager benzinmotoren automatisk for at genoplade det under kørslen og sikrer dermed konstant mulighed for 4xe-kørsel.

Hvilken specifik teknologi tilbydes med de nye Jeep Renegade- og Compass 4xe-modeller i forhold til de traditionelle modeller i sortimentet?

Jeep 4xe-modeller vil give kunden mulighed for at køre i flere tilstande: Elektrisk, hybrid samt e-Save-tilstand, der opretholder batteriets opladningsniveau. Der vil være nye e-funktioner tilgængelige, såsom e-Coasting der lader batteriet vha. bremseenergi og system til at opvarme/afkøle kabinen på forhånd (og som kan aktiveres via en mobiltelefon eller den specifikke timer i bilens infotainmentdisplay). Desuden vil 4xe-modellerne være udstyret med specifikke funktioner, herunder en speciel instrumentgruppe, en speciel sektion på det 8,4" infotainmentdisplay og den nye Selec-Terrain-tilstand: Sport, som optimerer bilens ydeevne ved at øge speederens ydeevne og forbedre rattets reaktionsevne.

Vil den nye Jeep Renegade og Compass 4xe være Trail Rated?

Ja, de nye Jeep 4xe-modeller bliver blandt de mest effektive 4x4 Plug-In Hybrid Jeep SUV'er på markedet. Med den nye mulighed for el-baseret kørsel forbedres deres legendariske kapacitet yderligere takket være det øgede drejningsmoment, som sikres af elmotoren, samt evnen til at justere den med ekstrem præcision i startfasen, og når du er ude på de mest krævende off-road-ruter, hvor der er behov for at kunne køre i lave krybegear.

Hvad bliver de vigtigste funktioner i den nye Jeep 4xe-serie med hensyn til tilslutningsmuligheder?

De nye Jeep 4xe-modeller vil tilbyde helt moderne og avancerede tilslutningssystemer. Jeep Renegade og Compass 4xe vil f.eks. tilbyde kunden UConnect-tjenester* som standard samt innovative tjenester i forbindelse med tryghed, sikkerhed og bekvemmelighed. UConnect-systemet betyder, at Jeep 4xe-kunder altid informeres om bilens status for deres bil via en speciel My UConnect smartphone-app *. På appen vil kunderne også have mulighed for at kontrollere og overvåge opladning af deres Jeep 4xe, finde ladestationer og indstille temperaturen i kabinen.
*Nogle af My UConnect 4Xe-tjenesterne vil først være aktive senere i 2020. Se den officielle hjemmeside for at se, hvornår de forskellige My UConnect 4xe-tjenester lanceres.

Vil størrelsen af bagagerummet blive ændret pga. tilføjelsen af 4xe-systemet?

Nej – størrelsen af bagagerummet vil være den samme som for henholdsvis Jeep Renegade- og Compass-modeller kun med forbrændingsmotor.

Spørgsmål og svar i forbindelse med genopladning

Hvor længe tager det at genoplade batteriet?

Tidsintervallet vil ligge på mellem 2,3 timer, hvis du benytter dig af en easyWallbox med fast installation og mode 3 kabel, til 6,6 timer hvis man benytter sig af plug&play og sætter den direkte i en stikkontakt. (Det anbefales altid at man får lavet en fast installation til sin easyWalbox. Uanset hvilken løsning man vil benytter, skal man konsultere en autoriseret el-installatør før brug af easyWalbox.)

Vil systemet have en tilstand til hurtig opladning eller kun en standard opladningstilstand?

Genopladningssystemet giver mulighed for en hurtig opladning på op til 3,7 kW.

Hvordan håndteres min opladning?

Gennem bilens infotainmentsystem eller via My UConnect-appen, som du får adgang til via en smartphone. Under opladning derhjemme vil du have mulighed for at indstille den foretrukne opladningstid (f eks. i løbet af natten) og vælge effektniveauet for opladningsprogrammet gennem en særlig sektion i infotainmentsystemet.

Hvad sker der, når batteriet løber tør, mens man er på farten?

ICE-motoren (intern forbrændingsmotor) aktiveres automatisk for at garantere kørsel på vej. Systemet bliver designet til at garantere et minimumsniveau af opladning for at sikre 4x4-ydeevne

Hvad sker der, hvis føreren glemmer at genoplade batteriet?

ICE-motoren (intern forbrændingsmotor) gør det muligt at bruge køretøjet, mens batteriet genoplades. På den måde sikres konstant 4x4-ydeevne.

Vil udendørstemperaturen have nogen indflydelse på batterierne?

Batterierne vil være designet til at fungere korrekt ved alle de gennemsnitlige temperaturer året rundt. Deres uafhængige drift kan reduceres ud fra, hvor meget bilen udsættes for meget varme temperaturer i meget lang tid, da der bruges energi til at køle batterierne af. Ved meget lave temperaturer vil uafhængig drift/autonomi på tilsvarende måde blive reduceret, fordi energien vil blive brugt til at opvarme batterierne. Batterierne kan klare temperaturer ned til -40 ° C.

Hvor mange måder kan bilen oplades på?

Køretøjet oplades under kørslen eller ved at tilslutte det til et eksternt strømstik.

Hvordan oplader Jeep Renegade og Compass 4xe batteriet under kørslen?

Begge køretøjer oplader batteriet gennem:
1 - Regenerativ bremsning: Elkøretøjer vil bruge regenerativ bremsning, som vil omdanne køretøjets kinetiske energi til elektrisk energi og bruge det til at oplade batteriet i stedet for at spilde det som termisk energi, som det er tilfældet med konventionelle ICE-bremser. Elmotorer vil forbruge energi for at give bevægelse. Når denne bevægelse ikke længere er påkrævet (f. eks. når farten er aftagende), vil bremsekraften kunne bruges til at udnytte motorens aktivitet til at generere elektricitet. Processen er kendt som regenerativ bremsning, og den elektricitet, der genereres, kan sendes til batteriet. Under de rette forhold kan uafhængig drift af en elbil forlænges med mere end 10 % takket være opsamlingen af regenereret elektricitet.
2 - E-Save-køretilstand: Når denne tilstand angives på Hybrid-vælgeren i din Jeep Renegade og Compass 4xe, vil 4xe-systemet holde batteriet på et defineret opladningsniveau. Du kan også genoplade batteriet op til en fastsat tærskelværdi.

Hvordan oplader Jeep Renegade og Compass 4xe batteriet vha. et eksternt strømstik?

Hver Jeep Renegade og Compass 4xe vil være udstyret med et opladningskabel til brug i hjemmet (kaldet type/fase 2 stik), som skal sluttes til køretøjets Type 2-stik. Det betyder, at du vil være i stand til at oplade en Jeep Renegade eller Compass 4xe fra garagen derhjemme eller foran dit hus, hvis der er en ekstern stikkontakt godkendt til dette. En indbygget oplader omdanner vekselstrøm til jævnstrøm med henblik på opladning. Gennem UConnect* 8,4" NAV infotainment-grænsefladen eller via den relevante My UConnect-app*, som du vil kunne downloade på din smartphone, vil det være muligt at indstille opladningstiden og den maksimale tærskelværdi for strøm, du har brug for fra dit system derhjemme. For hurtigere opladning kan der installeres et vægpanel til brug i hjemmet, kaldet Wallbox, som oplader køretøjet hurtigere end et konventionelt strømstik.

*Nogle af My UConnect 4Xe-tjenesterne vil først være aktive senere i 2020. Se den officielle hjemmeside for at se, hvornår de forskellige My UConnect 4xe-tjenester lanceres.

NB! Kontakt altid en autoriseret installatør før brug af Wallbox og stik til opladning af din Jeep 4xe.

Hvilket udstyr skal jeg bruge til at oplade?

• Standard: Opladerkabel til hjemmet. Alle 4xe Jeep-køretøjer er allerede udstyret med et standard opladerkabel til brug i hjemmet.
• Ekstraudstyr: Højhastigheds opladerkabel. Type 3 opladerkabel, der giver dig mulighed for at oplade 4xe-køretøjet fra en offentlig ladestation.

Bliver jeg nødt til at foretage ændringer af elsystemet i mit hjem?

Jeep Renegade og Compass 4xe leveres som standard med et opladerkabel, der kan tilsluttes direkte til dine stik derhjemme hvis stikket er godkendt til dette. For hurtigere og mere bekvemme opladningsløsninger vil kunderne blive rådet til at kontakte en autoriseret elektriker med henblik på tilføjelse af et separat og dedikeret ladekredsløb til hjemmesystemet og for at få installeret et dedikeret opladerstik eller en Wallbox til opladning af 4xe-køretøjerne.

Hvad betyder kWh?

kWh betyder kilowatt-time, som er et mål for den mængde energi, der kan lagres i et batteri. For en given bil vil et batteri med en højere kapacitet eller flere kWh have større autonomi og/eller bedre ydeevne. For en given kapacitet vil den faktiske autonomi variere baseret på kørestil og miljømæssige forhold.

Kan elbiler oplades, når det regner?

Ved normal brug er det helt sikkert at oplade, selv når det regner. Kunder risikerer ikke elektrisk stød