UDVIKLET TIL AT BESKYTTE

Jeep® Compass fortsætter Jeep®-mærkets tradition for robusthed. Den kompakte SUV kan leveres med mere end 70 sikkerheds- og tryghedsfunktioner, kombineret med den nyeste teknologi og mest moderne teknik. Jeep® Compass beskytter dig og dine kære takket være højstyrkestål og andre avancerede materialer. Personerne i bilen beskyttes yderligere af et af de mest sofistikerede airbagsystemer med seks standardmonterede airbags.

DRAG

PÅ DEN SIKRE SIDE

Compass leveres med en række aktive sikkerheds-og tryghedsfunktioner, enten som standard eller som ekstraudstyr, der er udviklet til at hjælpe dig til at møde trafikkens udfordringer og afstemme bilens præstationer og dermed hjælpe dig med at kontrollere bilen og bevare en høj tryg-og sikkerhed.

MERE HJÆLP

Parkeringspladser og smalle parkeringsbåse er kilden til masser af skrammer og buler. Jeep® Compass kan fås med nogle af de mest avancerede og omfattende systemer på markedet i dag, der hjælper dig med at undgå problemer og styre ind og ud.

I SIKRE HÆNDER

Du får en ekstremt sikker køreoplevelse i den nye Jeep® Compass, uanset om det er dag eller nat, takket være de ekstrafunktioner, der gør din rejse enklere og mere behagelig end nogensinde før.

JEEP® COMPASS

Prøv den hos nærmeste forhandler.

JEEP® COMPASS

Se detaljer om modeller og udstyr