ALTID FORBUNDET

Jeep® Compass tilbyder Uconnect systemer, som leverer kommunikation, underholdning og navigationsfunktioner, som fører og passagerer ønsker det. Brugerne vil sætte pris på forbedringer af ydeevnen i fjerde generation med hurtigere responstider og forbedret processorkraft.

TEKNOLOGI FOR MENNESKER

Du får en følelse af frihed, når de ting, du har brug for, er lige ved hånden. Compass giver bekvemmelighed en helt ny betydning med overraskende muligheder for styring, og forbindelser der giver mulighed for altid at blive underholdt og informeret. Skru op for lydstyrken, og indstil din næste destination på navigationen.

7" INSTRUMENTGRUPPE

Alle Jeep® Compass modeller leveres med den 7” store instrumentgruppe med farvedisplay. Den har konfigurerbar funktion, der giver brugerne mulighed for at individualisere oplysningerne i instrumentgruppen. Skærmen er designet til visuelt at kommunikere informationer ved hjælp af grafik og tekst, hurtigt og nemt. Med knapper på rattet kan føreren tilpasse skærmen med så meget eller så lidt information, som han/hun ønsker. Systemet er intuitivt og kan tilpasses til at vise en række forskellige opsætninger.

JEEP® COMPASS

Prøv den hos nærmeste forhandler.

JEEP® COMPASS

Se detaljer om modeller og udstyr