ENESTÅENDE UDSEENDE

Jeep® Compass repræsenterer et dristigt nyt skridt i det legendariske Jeep®-brand design. En slank, aerodynamisk profil blander atletisk styling med fejende kurver og skaber et design, der er lige velanbragt i terrænet og på landevejen.

FÆLGE

De trapezformede hjulkasser og de fremhævede skærmkanter fuldender bilens ydre, hvilket giver bilen et aggressivt og muskuløst udseende. Compass leveres med karakterfulde hjul, der er udviklet til at fungere både på landevej og i terræn.

ANSIGT TIL ANSIGT

Den ydre linjeføring i Compass er temperamentsfuld og emotionel og repræsenterer et dristigt nyt skridt i Jeep®-brandet. Det legendariske frontgitter med 7 ribber, der er det mest ikoniske Jeep®-symbol, er blevet designet til at give Jeep® Compass en frisk og innovativ personlighed .

EN FRISTENDE PROFIL

Den omløbende kromliste, der går rundt om bagruden, giver Compass et karakteristisk og sofistikeret udseende, der afbalancerer dens aggressive og let genkendelige fremtræden. Taget i højglans sort lak (ekstraudstyr) giver et unikt, stilfuldt udseende samt en stærkere og mere atletisk profil, der gør Compass umiddelbart genkendeligt både i trafikken og i terrænet.

JEEP® COMPASS

Prøv den hos nærmeste forhandler.

JEEP® COMPASS

Se detaljer om modeller og udstyr