INDTRÆK

MOROCCO BLACK
MOROCCO BLACK

Sæder betrukket med Capri-læder i Morocco Black er standard i Grand Cherokee Limited. Både forsæder og bagsæder er opvarmede for at give ekstra god komfort på kølige dage.

ZIMBABWE – LIGHT FROST BEIGE
ZIMBABWE – LIGHT FROST BEIGE

Sæder betrukket med Capri-læder i farven Zimbabwe-Light Frost Beige er standard i Grand Cherokee Limited. Forsæder og bagsæder er begge opvarmede for at give både fører og passagere ekstra god komfort på de kølige dage.

MOROCCO BLACK
MOROCCO BLACK

Sæder betrukket med perforeret Natura Plus læder i Morocco Black er standard i Grand Cherokee Summit.

GRAND CANYON BROWN
GRAND CANYON BROWN

Sæder betrukket med perforeret Natura Plus læder i Jeep® Brown fås som ekstraudstyr i Grand Cherokee Summit.

ARGENTINA – BLACK OG DARK SIENNA BROWN
ARGENTINA – BLACK OG DARK SIENNA BROWN

Sæder betrukket med perforeret Natura Plus læder i Argentina—Black og Dark Sienna Brown med sorte kontrastsyninger og piber, fås som ekstraudstyr i Grand Cherokee Summit.

SKI GRAY – INDIGO/SKI GRAY
SKI GRAY – INDIGO/SKI GRAY

Læderindtrækket der er det mest luksuriøse indtræk (ekstraudstyr). Lædersæder med Laguna-læderbetræk i farven Ski Gray med Indigo detaljer, og syninger i Ski Gray skaber en ekstra luksuriøs kabine. De perforerede Axis II siddeflader kan opvarmes i koldt vejr og afkøles, når temperaturen stiger.

MOROCCO BLACK
MOROCCO BLACK – RUBY RED

Sæder i SRT®-stil betrukket med nappalæder og perforeret Axis II ruskind i Morocco Black med rubinrøde kontrastsyninger er standard i Grand Cherokee Trailhawk®. Skålformede performancepolstringer holder dig på plads når du er på off-road-eventyr. Ventilatorer i sæderne cirkulerer køligere kabineluft og trækker varmen væk fra sædets overflader og giver højere komfort på lange ture.

TAG KONTROL OVER KOMFORTEN

Luksuriøst læder dækker næsten alle de steder, man er i kontakt med – sæder, instrumentpanel, dørbeklædninger, midterkonsol og handskerum.

ENDELØSE FINESSER

COMMANDVIEW® SOLTAG

Med CommandView® soltaget der både leveres som standardudstyr og ekstraudstyr får du glæder af et elektrisk skydetag med to glasfelter. Soltaget åbner til nye udsigter, og det har desuden er elektrisk solskærm, derbidrager til at holde hovedet koldt.

JEEP® GRAND CHEROKEE

Prøv den hos nærmeste forhandler.

JEEP® GRAND CHEROKEE

Se detaljer om modeller og udstyr