OVER 70 SIKKERHEDSFUNKTIONER

Under overfladen på Jeep® Grand Cherokee ligger der en verden af sikkerhedssystemer som standard eller ekstraudstyr, der giver dig ro bag rattet og bidrager til at beskytte dig og dine passagerer.

PASSIV SIKKERHED

Grand Cherokee har som standard flertrins fører- og passagerairbags samt supplerende gardinairbags.

image

AKTIV SIKKERHED

Aktive sikkerhedssystemer advarer og hjælper dig i vanskelige situationer. Forward Collision Warning med aktiv bremsning og adaptiv fartpilot med stop er blot to af flere systemer, der fås som ekstraudstyr.

image

BLIND SPOT MONITORING

Blindvinkelalarmen (BSM) benytter dobbelte radarsensorer til at kontrollere førerens blinde vinkler og overvåger konstant området mellem Jeep® Grand Cherokee og køretøjer på begge sider. Når systemet registrerer et køretøj, der er for tæt på, vil en hørbar lyd og et oplyst ikon blive vist på sidespejlet for at advare dig.

PARKERINGSASSISTENT

Det kan være en udfordring af få bilen ind og ud af parkeringspladser. Grand Cherokee er konstrueret til at gøre det lettere.

image

TRYG, SIKKER OG I KONTROL

Et netværk af sikkerheds-sensorer hjælper med at bibeholde bilens retningsstabilitet og griber automatisk ind, når de registrerer afvigelser fra den tilsigtede retning. Elektronisk stabilitetskontrol (ESC) koordinerer elektronisk krængningsstabilisering (ERM), blokeringsfri bremser (ABS) og trækkraftstyring ved alle hastigheder, der aktiverer de enkelte systemer, når et hjul mister vejgrebet.

JEEP® GRAND CHEROKEE

Prøv den hos nærmeste forhandler.

JEEP® GRAND CHEROKEE

Se detaljer om modeller og udstyr