RACE-INSPIRERET NATUR

Grand Cherokee SRT® har fremragende terrænegenskaber, og en række førsteklasses funktioner gør den til den mest sporty og kraftfulde Grand Cherokee nogensinde. Tror du ikke på det? Lad os se på tallene. En acceleration fra 0 til 100 km/t på mindre end 5 sekunder og en tophastighed på 257 km/t er kun begyndelsen.

GRAND CHEROKEE SRT®

DIAMOND BLACK VELVET RED RED LINE BRIGHT WHITE IVORY WHITE BILLET SILVER METALLIC GRANITE CRYSTAL RHINO TRUE BLUE
DIAMOND BLACK
VELVET RED
RED LINE
BRIGHT WHITE
IVORY WHITE
BILLET SILVER METALLIC
GRANITE CRYSTAL
RHINO
TRUE BLUE
DIAMOND BLACK

GRAND CHEROKEE SRT®

Grand Cherokee SRT® har fremragende terrænegenskaber, og en række førsteklasses funktioner gør den til en yderst sportslig og kraftfuld SUV.
MORE INFO
Grand Cherokee SRT® har fremragende terrænegenskaber, og en række førsteklasses funktioner gør den til en yderst sportslig og kraftfuld SUV.

AGGRESSIVT LOOK

En karakterfuld sortlakeret front og en aggressiv forkofanger giver Grand Cherokee SRT® et udseende, der er helt specielt. Nyd udsynet via det store CommandView® panorama soltag med dobbelte glasfelter. Dette ekstraudstyr åbner vidt op og giver frilufts-køreoplevelse. Grand Cherokee SRT® Advanced forlygter, højintensive bi-xenon forlygter, blinklys og LED tågelygter giver Grand Cherokee SRT® et udseende, du ikke kan glemme.

TERRÆNGÅENDE

Grand Cherokee SRT® har en terrænklar kabine, der er spækket med stil i verdensklasse og detaljer i topklasse. Et signatur-læderindtræk i sort med en karakteristisk SRT® gearknop supplerer det fladbundede SRT®-rat. Racer-inspirerede sæder, kulfiber-indlæg og en 7" digital informations- og instrumentdisplay med øjeblikkelig indikering af G-værdien giver i fællesskab et spændende cockpit, der er designet til at give dig den ultimative køreoplevelse.

grand-cherokee-srt

REAL-TIDS PRÆSTATIONER

Se med dine egne øjne de fremragende præstationer for den nye Jeep® Grand Cherokee SRT®. Takket være Uconnect 8.4 NAV kan du altid holde styr på real-time præstations-statistikker og bilens G-kræfter. Lær, hvordan teknologien bruges i takt med motorkraften.

KRAFTEN I DINE HÆNDER

Grand Cherokee SRT® er i stand til at overvinde selv de mest umulige udfordringer. Tilpas din køreoplevelse, så den bliver unik. Mærk styrken fra 6.4 l Hemi V8-motoren, tryk på Launch Control, og bliv trykket tilbage i sædet.