TRAIL RATED® ROBUSTHED

Trail Rated®-badge betyder evnen til at præstere godt under forskellige vejr-og vejforhold. De fem centrale faktorer for Trail Rated® er trækkraft, frihøjde, manøvredygtighed, artikulation og vadeevne. Grand Cherokee Trailhawk® og modeller, der er udstyret med Off-Road-pakken (ekstraudstyr) er alle Trail Rated®.

TRAILHAWK®

Som en af de absolute bedste SUV'er i klassen giver den nye Grand Cherokee Trailhawk® off-road dominans med Quadra-Lift® luftaffjedring, Selec-Speed kontrol og Quadra-Drive II med en elektronisk spærredifferentiale på bagakslen.

image

4x4 EGENSKABER

Jeep® Grand Cherokee kan som ekstraudstyr leveres med tre 4x4-systemer Quadra-lift® Quadra-Trac® II og Quadra-Drive® II. Så hvis du bare nødt til at tackle barske vejrforhold, eller du er den ultimative off-roader, kan Grand Cherokee klare det.

MOTORER

3.0L V6 MULTIJET II DIESEL

3.0L V6 turbodieselmotoren leverer ren-dieselteknologi med lave CO2-emissioner. Det rene og raffinerede drivaggregat bidrager til den optimale brændstoføkonomi med imponerende ydeevne. I kombination med det avancerede 8-trins automatgear kan Jeep® Grand Cherokee trække op til 3.500 kg, så nu kan du trække næsten alle dine ejendele netop derhen, hvor dit nomadehjerte ønsker.

OP TIL 3.500 KG PÅHÆNGSVÆGT

Grand Cherokee har en tilladt påhængsvægt på op til 3.500 kg, når den har det korrekte udstyr.

engine icon
3.0 l V6 MULTIJET II DIESEL

vehicle icon
3500

JEEP® GRAND CHEROKEE

Prøv den hos nærmeste forhandler.

JEEP® GRAND CHEROKEE

Se detaljer om modeller og udstyr