Jeep® - Genève Internationale Motor Show 2019

Jeep® vil fremvise en samling af store nyheder, og mange nye produkter på den 89. udgave af Genève Internationale Motor Show.
2018 var det bedste år nogensinde for Jeep® i Europa med rekordsalg på mange markeder, her i blandt Italien, Tyskland, Spanien, Frankrig, Belgien, Polen, Schweiz, Holland og Portugal. Jeep® var det hurtigst voksende brand i regionen i 2018 med en stigning i salget på 56% sammenlignet med 2017.
Det var det femte år i træk med uafbrudt vækst i Europa og det tredje år, med et salg på over 100.000 enheder. Jeep Compass var den mest solgte model i rækken, efterfulgt af Jeep Renegade, som fortsat er en af de mest solgte biler i sit segment. På tredjepladsen er den nye generation Wrangler, der havde sit bedste år nogensinde i Europa med en salgsvækst på 86% i forhold til 2017. På baggrund af disse ekstraordinære resultater vil Jeep-mærket introducere flere nye special-modeller på årets show. Som en reaktion på Jeep entusiasters fortsat voksende efterspørgsel efter eksklusive nye tilpasningsmuligheder:

  • Ny "S" - range - "S" specialmodeller på Renegade, Compass, Cherokee og Grand Cherokee får deres europæiske debuter på Genèves Motor Show.
  • Den nye Cherokee Trailhawk fuldender Trailhawk familien med alle jeep SUV'er, der nu har det prestigefyldte "Trail Rated" -mærke, et symbol, der betyder, at man kan klare selv de mest udfordrende terrængående stier.
  • Visning af speciallavede Jeep® -modeller udviklet med originalt Jeep® tilbehør fra Mopar®. Mopar® der er FCA’s eftermarkedsprodukter og -tjenester, der kan prale af over 80 års stærk tradition inden for utrolig ydeevne, sikkerhed og stil. Disse speciallavede Jeep® -modeller har fået forbedret de kendte funktioner, som første omgang etablerede succesen bag alle Jeep’s® SUV modeller.

Yderligere vigtige nyheder for fremtiden for Jeep-mærket vil blive afsløret under pressekonferencen, der finder sted tirsdag den 5. marts kl. 11.30 på Jeepstanden (Hall 5).

Mange flere spændende nyheder omkring hvad fremtiden byder på for Jeep® brandet vil blive afsløret på pressekonferencen, der finder sted tirsdag d. 5. marts kl. 11.30 på Jeep-standen ved Genève Motor Show (Hall 5)

De omtale modeller i denne nyhed kan ikke med sikkerhed afsløres som nyheder der kommer på det danske marked.

Galleri