Jeep® Avenger vinder igen! “Bedste familie-SUV” ved Women’s World Car of the Year 2023


Car of the Year 2023, Jeep Avenger, vinder Women’s World Car of the Year 2023 (WWCOTY) i kategorien “Bedste familie-SUV”. Den kompakte B-SUV var i konkurrence med 12 andre SUV’er om titlen i den 13. udgave af Women’s World Car of the Year. Dermed går Jeep Avenger videre til finalen om WWCOTYs hovedpris, der offentliggøres på kvindernes internationale kampdag 8. marts.

Juryen består af 63 kvindelige motorjournalister fra 45 lande, der bedømmer bilerne på parametrer som sikkerhed, kvalitet, pris, design, kørevenlighed og miljømæssigt aftryk. Marta García, WWCOTY Executive President, sætter ord på kåringen af Jeep Avenger som bedste familie-SUV: ”Jeep Avenger er en værdig vinder i denne kategori. På den ene side arver den alt det legendariske DNA og historie fra Jeep-mærket, men samtidig er den fuldstændig samtidsrelevant med sin 100 procent elektriske drivlinje. Det er en forpligtelse for fremtiden, som kunder vil sætte pris på”.

“Vi er meget glade og beærede over, at juryen af internationale motorjournalister har valgt den første fuld-elektriske Jeep SUV nogensinde, som vinder af denne vigtige pris”, udtaler Christian Meunier, Jeep brand CEO. ”Jeg vil gerne takke juryen for anderkendelsen. Jeep Avenger spiller en nøglerolle i vores globale elektrificeringsstrategi, der skal gøres os til førende inden for nul-emissions SUV’er”.

Introduktionen af Jeep Avenger markerer begyndelsen på Jeeps elektrificeringsstrategi. Frem mod 2025 vil Jeep introducere fire helt nye fuld-elektriske SUV’er og i 2030, vil mærket kun sælge elbiler i Europa.

I januar vandt Jeep Avenger den største europæiske automotive pris af dem alle, da den blev kåret som European Car of the Year 2023 (Årets bil i Europa 2023). Avenger introduceres i Danmark til sommer.

Se mere om Jeep Avenger