Stor hæder til Jeep®– igen
Hardcore offroad-segment er ikke det største i Danmark. Men i Tyskland er det populært og velbefolket. Derfor er det også ekstra rart, at det lige er dér, Jeep® har vundet priser, da læserne af det store tyske magasin OFF ROAD stemte og uddelte OFF ROAD Awards 2019. I alt deltog 185 forskellige modeller fordelt på 13 kategorier i afstemningen, og 39.000 læsere afgav deres stemme.

I kategorien for offroadere fik Jeep® Wrangler – der i de sidste 30 år nærmest er blevet symbol for kategorien – 32 procent af stemmerne. Den vandt dermed førstepladsen i konkurrence foran Suzuki Jimny, Toyota Land Cruiser og tre andre nominerede modeller. Årets sejr er Wranglers sjette i træk i kategorien.

I magasinets kategori ‘Subkompakt SUV’ kårede læserne Jeep® Renegade til årets bedste foran Dacia Duster og Skoda Karoq. Det er intet mindre end femte år i træk, at Renegade kører med æren – med andre ord har den lige siden sin introduktion været den mest populære bil i klassen blandt læserne. Det til trods for, at Renegade er den første kompakt-SUV fra Jeep®.

Derudover opnåede Jeep® Grand Cherokee en flot andenplads i sin kategori for luksus-offroadere, hvor den kun blev slået af Mercedes-Benz G-Klasse, og slog dermed alle andre ikke-tyske mærker. I kategorien for årets nye bil, hvor hele 34 modeller deltog, blev Wrangler ligeledes nummer to.