Årets bedste lille SUV 2018

For tredje år i træk er Jeep® Renegade blevet tildelt en pris af 4x4 Magazine - i år som »årets bedste lille SUV«. Renegades succes er bygget på dens alsidighed. Men du behøver ikke tage vores ord for det: "Renegade har masser af image, masser af udstyr - og en række offroad-færdigheder, der får resten af klassen til at se ud, som om ikke udvikler sig" udtalte panelet af eksperter.

GALLERI

EKSTERIØR

/content/dam/jeep/crossmarket/new-renegade-2019/Overview/04_exterior/1450x423_Exterior.jpg
Image Exterior

TIDLØS JEEP® STYLING

Fra det opdaterede hjulsortiment til de nye LED-lygter - den nye Jeep® Renegade er klar til både at udforske nyt terræn og indtage byen.

image 1
image 2

INTERIØR

/content/dam/jeep/crossmarket/new-renegade-2019/Overview/05_interior/1450x423_Interior.jpg
panoramic sunroof

KOM GODT AFSTED

Med en rummelighed blandt de bedste i klassen, et stort bagagerum, masser af geniale opbevaringspladser, mere hovedplads og maksimal bredde i sin kategori, har Jeep® Renegade rigelig plads og masser af komfort.

TEKNOLOGI

/content/dam/jeep/crossmarket/new-renegade-2019/Overview/06_technology/1450x423_Technology.jpg
Image Exterior

TOTAL KONTROL OVER FUNTIONERNE

Tænk på din idé til en perfekt rejse. Med den nye Jeep® Renegade og Uconnect® LIVE-tjenester bliver kørslen en oplevelse, du kan dele med alle. Musik, underholdning, sociale netværk, nyheder og kort og alle funktioner og fås endda med Apple CarPlay.

KAPACITET

/content/dam/jeep/crossmarket/new-renegade-2019/Overview/07_capability/1450x423_Capability.jpg

KOM FREM NÆSTEN OVERALT

Den nye Jeep® Renegade fås med to 4x4-systemer, som begge byder på frakobling af trækket på baghjulene, så den skifter umærkeligt mellem tohjulstræk og firehjulstræk. Jeep Active Drive Low-systemet i Renegade Trailhawk® betyder, at den fortjener Trail Rated®-badgen, der er symbolet på bilens evne til at klare sig i meget vanskeligt terræn.

image 1
image 2

SIKKER OG STÆRK OVERALT

/content/dam/jeep/crossmarket/new-renegade-2019/Overview/08_safety_and_security/1450x423_Safety_And_Security.jpg
Image Exterior

KØR MED RO I SINDET

For at få en unik køreoplevelse er det vigtigt at være sikker bag rattet. Den nye jeep® Renegade fås med med mere end 60 forskellige sikkerheds- og tryghedsskabende funktioner som enten standard eller ekstraudstyr, herunder kollisionsadvarsel-plus, LaneSense® advarsel ved vognbaneskift-plus, adaptiv fartpilot, automatisk parkeringsassistent Park Sense®, blindvinkelovervågning , registrering af trafik på tværs bagved og den helt nye funktion til genkendelse af trafikskilte og intelligent hastighedshjælp.

JEEP® RENEGADE

Prøv den hos nærmeste forhandler.

JEEP® RENEGADE

Se detaljer om modeller og udstyr