OVER 60 SIKKERHEDSFUNKTIONER

Jeep® Renegade tilbyder et væld af aktive og passive sikkerhedsfunktioner, som enden standard- eller ekstraudstyr, der alle er konstrueret at hjælpe dig med at komme sikkert og trygt frem til din destination. Jeep® Renegade har gardinairbags, knæairbag til føreren, sædemonterede sideairbags i forsæderne og avancerede flertrins airbags til fører og forsædepassager.

AKTIV SIKKERHED

For at få en unik køreoplevelse er det vigtigt at være sikker bag rattet. Den nye Jeep® Renegade er konstrueret til at indeholde mere end 60 sikkerhedsfunktioner, herunder som ekstraudstyr kollisionsadvarsel og LaneSense vognbaneadvarsel plus. Den nye Jeep® Renegade er blevet belønnet med prestigefyldte 5-stjerner i Euro NCAP med en samlet pointscore på 80 af 100. Euro NCAP har hævet tærsklerne for at opnå den eftertragtede 5-stjernede score for voksnes, børns og fodgængernes sikkerhed. Renegades innovative “small-wide 4x4 arkitektur” og talrige sikkerhedssystemer, der tilbydes som standard eller som ekstraudstyr, har bidraget til at opnå denne udmærkelse.

AUTOMATISK NØDBREMSEASSISTENT

Dette innovative system registrerer ved hjælp af radar- og video-sensorer, om din Renegade nærmer sig et andet køretøj eller en større forhindring forude for hurtigt, og det advarer eller hjælper dig med at undgå eller afbøder en eventuel kollision ved at udsende lyd- og lyssignaler eller endog aktivere bremserne.

image

SIKKERHED OG TRYGHED VED PARKERING

Når det gælder parkering, hjælper Jeep® dig. Renegade fås med en række parkeringsfunktioner som ekstraudstyr, der gør det nemt for dig at køre ind og bakke ud fra P-pladser uden at få skræmmer på bilen.

PRAKTISKE FUNKTIONER

JEEP® RENEGADE

Prøv den hos nærmeste forhandler

JEEP® RENEGADE

Se detaljer om modeller og udstyr