HOLD KONTAKTEN MED OMVERDENEN

Komfort og underholdning ombord er sikret takket være Uconnect radio LIVE, med 7" touch skærm med mulighed for at tilkøbe 8.4" touch skørm. Med en kompatibel Bluetooth®-smartphone har du altid håndfri kontrol over din musik, dine beskeder og dine opkald. Hertil kommer, at Uconnect radio Nav LIVE med 8,4" touch skærm byder på et navigationssystem med fremragende 3D-grafik og hjælpesensorer til GPS, der sikrer nøjagtig positionering i områder, hvor GPS-signalerne ellers kan være blokeret. Med Jeep® Skills, en ny opdatering af Uconnect Live, har du også kontrol over køredata, parametre og terræn når du er på farten.

OMFATTER

Twitter

Bevar forbindelsen, tjek din konto, og få live opdateringer, mens du bevæger dig fra sted til sted.

Tune-in

Find fanen "favoritter" og få genveje til at streame din yndlingsmusik fra mere end 10.000 internet-radiostationer.

Deezer

Tryk på play, og kør afsted med dit eget individuelle soundtrack til din tur. Få forslag, og find den musik, du holder af.

Reuters

Kom i centrum af din verden med erhvervsnyheder og finansielle informationer samt breaking news fra USA & internationale kilder.

Facebook

Bliv på dit foretrukne sociale netværk, mens du kører. Lad infotainment-stemmen læse indlæggene for dig. Er du klar til at dele det?

OMFATTER

My Car

Modtag realtids oplysninger i toppen, hold styr på din bils status derunder, og hav sundhedsrapport og historie i baggrunden.

Eco Drive

Se dine data i realtid, så du kan afpasse din kørestil og reducere brændstofforbruget.

OMFATTER

Hd Traffic

Få trafikinformationer med real-tids data fra 80 millioner mobiltelefonbrugere.

Tom Tom Places

Find nemt dine destinationer i dit område. Søg efter kategori, firmanavn eller søgeord på dit eget sprog.

Fotofælder

Modtag advarsler om fotofælder, forøg sikkerheden på din rejse, og spar fartbøderne væk.

Vejr

Lad ikke vejret ødelægge dine planer. Du kan beregne ruten til din rejse ud fra vejrforholdene i realtid.

OMFATTER

Jeep Skills

Styrk køreoplevelsen med Jeep® Skills, og få styr på din bils data og udfordringerne på rejsen.

APPLE CARPLAY

Få mere ud af din smartphone, også i kabinen i Jeep® Renegade. Oplev en ny måde at holde forbindelsen med omverdenen på i kraft af de nye funktioner i Uconnect. Apple CarPlay giver iPhone-brugere adgang til Apple Maps, beskeder, telefon og Apple Music via Siri-stemmestyring.

UNDERHOLDNING EFTER ØNSKE

Lyt til din yndlingsmusik. Alt, hvad du behøver for at komme til din destination, får du i høj lydkvalitet via forskellige kilder.

TELEFONI & NAVIGATION

Uconnect-systemet giver dig en fejlfri oplevelse, som du aldrig ville have forventet. Med navigations-og underholdningssystemer og stemmekommandoer kan du ringe, når du vil. Lydstyrken på din musik justeres automatisk, så du kan lytte til dine indgående opkald og derefter gendanne den i slutningen af opkaldet. Under kørslen gør stemmekommandoerne det også nemt at ringe op til dine kontakter eller ringe tilbage til det seneste nummer. Uconnect samarbejder med de førende firmaer indenfor navigation for at sikre, at du altid kan se, hvor du er, at du kender din destination samt hvor lang tid, det vil tage dig at komme frem. Kortet vil guide dig gennem trafikken, mens du fletter og drejer ved hjælp af hjælpesensorer til GPS-systemet. Rutevejledningen sker via talte anvisninger og stemmekommandoer.

TEKNOLOGI MED BLOT ET TRYK

Jeep® Renegade indeholder førende teknologi, så du kan styre alt på enkel og intuitiv måde.

JEEP® SKILLS

Jeep® Uconnect LIVE introducerer en ny opdatering, der løfter køreoplevelsen til et helt nyt niveau: Jeep® Skills. Du kan registrere dine ture takket være løbende feedback af dine kørselsparametre og efterfølgende analyse af turen. Deltag i udfordringen, test dig selv ved at udforske Jeep® -ruter, og nå frem til målet. Du kan dele dine ruter og resultater med Jeep® online community.

JEEP® RENEGADE

Prøv den hos nærmeste forhandler

JEEP® RENEGADE

Se detaljer om modeller og udstyr