AUTENTISK DESIGN BLIVER MODERNE

Jeep® Renegades ikoniske kølergrill med de 7 luftindtag: Den er designet til byen og opdraget i naturen, og den er fuld af unikke detaljer og legendariske Jeep® detaljer. På fronten er den ikoniske grill med 7 luftindtag omgivet af en karakterfuld, farvet ramme, og de store runde forlygter er placeret let under fronthjelmen for at give et friskt look.

Renegade

FÆLGE

OPLEV KØRSEL I FRI LUFT

Jeep® Renegade kan fås med friheden i friluftskørsel med to typer af My Sky soltagssystemer. Dette tagsystem, der er enestående i segmentet, giver spændende panoramaudsigter på alle ture. Den har manuelt udtagelige plader og elektrisk hæve-/skyde-funktion.

Halogen On HID On

LYS SVINGENE OP

Jeep® Renegade er fuld af lyse idéer. De kraftige xenon-forlygter (ekstraudstyr) afgiver et køligt, hvidt lys. Lyset er to til tre gange kraftigere end lyset fra halogenpærer og bruger mindre energi. De standardmonterede halogenforlygter har en lang levetid og giver et klart, hvidt lys.

AFSTEMT TIL DIN LIVSSTIL

Hvordan bruger du fritiden? Er du en passioneret offpiste-snowboarder, eller nyder du vandreture med vennerne? Uanset hvad din livsstil er, så kan du altid find det perfekte Mopar-tilbehør til dig og din Renegade.

JEEP® RENEGADE

Prøv den hos nærmeste forhandler

JEEP® RENEGADE

Se detaljer om modeller og udstyr