ET RENT SUV SORTIMENT

SUV begrebet har altid været synonymt med eventyr og frihed, og Jeep® værdsætter at ikke alle behov er ens - derfor findes der i dag Jeep® SUV’er i flere former og størrelser. Fra den helt store SUV Grand Cherokee, de seneste tilføjelser i familien, Compass og Renegade, og til den ikoniske Wrangler, er det enkelt at finde det rette match.

SUV: VI STOD BAG NAVNET

SUV er et begreb, der står for “sport utility vehicles”, og blev en del af hverdagssproget i 1980’erne, men navnets potentielle kapacitet opstod på et langt tidligere tidspunkt. Betegnelsen “Sport utility vehicle” optrådte første gang i 1974 i brochuren for den første generation af Cherokee og cementerede dermed dens plads i historien. Fra det øjeblik blev betegnelsen SUV så populært, at SUV begrebet også blev synonymt med Jeep®! De første SUV-køretøjer, som var kendetegnet ved deres brede vifte af anvendelsesmuligheder som følge af den forhøjede og bredere bund, blev legendariske med deres nyskabende konstruktion og deres evne til at overvinde enhver hindring på vejen. Denne kombination af frihed og styrke ophøjede Jeep® til noget andet og mere, end den almindelige opfattelse af, hvad en SUV burde være, og skabte et følelsesmæssigt bånd og et resultat, der endnu i dag er uovertruffet. Det er den passion og lyst, der fortsætter med at drive mærket fremad i dag, hvor vi fortsat skaber ikoniske SUV'er, der passer perfekt sammen med udviklingen i behovene hos den moderne bruger.

SUV’ENS HISTORIE, DIN FREMTID.

Historien om Jeep® er veldokumenteret og går tilbage til 1942 og 2. verdenskrig under navnet Willys Overland. SUV'ernes originale design udviste den samme funktionalitet og utrolige holdbarhed, som altid har været et Jeep®-kendetegn, og i en sådan grad, at USA's hær kaldte dem deres køretøj til generelle formål (GP - General Purpose). Gang på gang skrev og omskrev Jeep® sin egen historie. Lige fra den fik sit unikke navn til prægningen af betegnelsen SUV, har Jeep® altid været meget mere end en trendsætter - ordet pioner er mere passende. Med revolutionerende SUV'er såsom Jeep CJ, den første “civile Jeep®” produceret til offentligheden med start i 1945 til “Full Size Jeep®” såsom SJ Wagoneer, Cherokee og pickupperne, der startede i 1960’erne, til de særlige Jeep®’s, der blev brugt af det amerikanske postvæsen, har Jeep® med sine SUV'er ikke blot været på forkant af udviklingen - de har støt og roligt skabt dem. I midten af 80'erne blev Wrangler og en re-designet Cherokee introduceret og de blev katalysatorerne i forbindelse med at udvikle en kultlignende tilhængerskare af bil- og friluftsentusiaster med fokus på SUV.

SUV. KOMPAKT SUV. 4x4.
FORSKELLIGE NAVNE, SAMME SJÆL

Mange gange bliver ordene SUV, Kompakt SUV og 4x4 brugt i flæng, men afhængigt af, hvad du har brug for, er det godt at vide, hvad der adskiller dem, og hvilke fællesnævnere de har. Forskellen mellem en kompakt SUV og en SUV afhænger af dens ramme, konstruktion og kapacitet og har mindre at gøre med dens evner og præstationer. En SUV er bygget på et bredere og længere base med en større frihøjde og er samlet set større. På den anden side er en kompakt SUV typisk bygget på et mindre chassis med et mere lodret design, der giver god plads indvendigt. Fælles er at de med enkelte undtagelser har en unibody-konstruktion hvor chassis’er et integreret i hele karrosseriets struktur. 4x4 er blot en betegnelse, der bruges til at beskrive et køretøj, som mekanisk aktiverer alle fire hjul på samme tid. En SUV, kompakt SUV og 4x4 tilbyder alle bedre terrængående evner end almindelige biler og en højere førerposition, der forbedrer udsyn og sikkerhed og giver ydermere en mere behagelig kørsel og stor rummelighed. Disse og mange andre kvaliteter repræsenterer fortiden, nutiden og fremtiden for hele sortimentet af Jeep® SUV’er, kompakte SUV'er og firehjulstrukne køretøjer.

HYBRID SUV:
EN NY VERDEN

Klar til at tage på eventyr på en helt ny måde? Jeep® har lige introduceret mærkets første Plug-in Hybrid SUV, og åbner igen dørene for helt nye muligheder. Ved at udnytte kraften i to motorer, en forbrændingsmotor og en elektrisk motor, skaber hybridbiler mange fordele for føreren, passagererne og miljøet. Kombinationen af disse to motorer medfører større brændstofeffektivitet og en drastisk reduktion af CO₂-udledningen og til tider muligheden for at køre udelukkende på strøm. Renegade og Compass er de første to hybrid SUV'er fra Jeep®. Deres forbrændingsmotor bruges til at drive forhjulene og en elektrisk motor til baghjulene. Hybridernes elektriske motor kan oplades med et kabel, men kan også oplades under kørsel med strøm genereret af forbrændingsmotoren. Den innovative anvendelse af hybridteknologi giver ud over større effektivitet også mere værdi ved at skabe et optimalt elektrisk firehjulstræk, med hurtigere motorrespons og forbedrede terrængående egenskaber takket være elmotorernes øjeblikkelige drejningsmoment.

SE MERE

TILFØR REJSEN ENERGI
En kompakt og energisk SUV

Jeep®’s frygtløse natur markeres af Renegade, den kompakte SUV med masser af slagkraft. Med firehjulstræk og den nyeste teknologi er denne SUV altid klar til eventyr.

SE MERE

Vælg din destination

Compass, der er indbegrebet af en moderne Jeep®, er en SUV, der virkelig er klar til at køre i alle retninger med sit kompakte design, rummelighed, interiørdesign og can-do-attitude. Det er den perfekte følgesvend – både i byen, og når du føler behovet for at komme langt væk fra det hele.

SE MERE

Indbegrebet af excellence

Jeep® Grand Cherokee, den største SUV i sortimentet, leverer kraft og overdådighed, med exceptionel komfort, et ekstremt udstyrsstykke med uovertrufne offroad-færdigheder.

SE MERE

Den originale SUV

Og så er der mærkets grundsten, SUV’en, der startede det hele: Jeep® Wrangler – i en moderne, men tro udgave – som er indbegrebet af en 4x4, og en hyldest til den frihed og spænding, der fortsat inspirerer verden.

SE MERE
image

NYD KOMFORTEN OG GIV EFTER FOR EVENTYRET

Når det gælder om at vælge en SUV, giver det god mening at vælge det mest prisbelønnede mærke i kategorien, og det mærke, der skrev historien om, hvad SUV betyder. Se de aktuelle kampagner på Jeep®-udvalget af SUV'er, og oplev frihed som aldrig før!

SE TILBUD