EKSTERIØR

/content/dam/jeep/crossmarket/model/wrangler-JL/overview/mobile/exterior-pillar-1.jpg
Image Exterior

KLAR TIL FREMTIDEN

Den helt nye Jeep® Wrangler er yderst tro mod sine traditioner og kombinerer gennemprøvede funktioner med et nyt design og nye materialer, som alt sammen udgør en bil, der er klar til fremtiden. Nye lygter, herunder mulighed for LED for- og baglygter, giver et bemærkelsesværdigt godt lys i mørket og et meget markant udseende.

image 1
image 2

GALLERI

INTERIØR

/content/dam/jeep/crossmarket/model/wrangler-JL/overview/mobile/interior-pillar-1.jpg
Image Interior

UENDELIGE MULIGHEDER

Banebrydende teknologi og mobiltilslutning, innovative funktioner og kraftigt forbedret komfort er alt sammen inkluderet i det nye Jeep® Wrangler design. Den helt nye Wrangler er inspireret af Jeep® Wranglers traditionsrige historie, samtidig med at den benytter den nyeste teknologi og materialer til skaber et fortrinligt og funktionelt interiør der byder på masser spændende brugsmuligheder.

PRÆSTATIONER

/content/dam/jeep/crossmarket/model/wrangler-JL/overview/mobile/capability-pillar-1.jpg

TAG WRANGLER TIL NYE HØJDER

Den mest ressourcestærke Jeep® Wrangler nogensinde. Med stærkere akselrør, større bremser, 4x4 systemer, robuste bundskjolde i stål og meget mere, vil du være i stand til at benytte din Jeep® Wrangler i sværere terræn, end du nogensinde troede muligt.

image 1
image 2

SIKKERHED OG TRYGHED

/content/dam/jeep/crossmarket/model/wrangler-JL/overview/mobile/safety-pillar-1.jpg

AVANCERET OG SOLID

Intelligent design kombineres med avancerede funktioner, der hjælper med at give en tryg og sikker kørsel. De tilgængelige systemer, herunder ParkSense® parkeringsassistent for og bag, blindvinkelalarm og registrering af trafik på tværs sikrer, at du er opmærksom på dine omgivelser.

DRIVLINJE

Jeep® Wrangler, der allerede er en af verdens mest fleksible biler, vil kunne leveres med en række forskellige motorer, så den kan matche dine behov og passion.

JEEP® WRANGLER JL

Prøv den hos nærmeste forhandler.

JEEP® WRANGLER JL

Se detaljer om modeller og udstyr