SKRIV DIG OP TIL EKSKLUSIVE JEEP® NYHEDER
FØDT MED AUTENTISK JEEP®-DNA
VILDSKABEN ER DET SMUKKE Jeep® Cherokee hæver standarden med sine overlegne egenskaber ved kørsel på almindelig vej, sine fremragende køreegenskaber og sin fremragende brændstoføkonomi og de bedste 4x4-egenskaber i klassen samt sit teknologiske niveau, som er unikt for klassen. Alt dette er forbeholdt dem, som både stiller krav til form og indhold. Med sine avancerede og effektive egenskaber har den Jeep® Cherokee den perfekte størrelse til at levere fantastiske præstationer og komme vidt omkring takket være sin legendariske Jeep®-DNA.


OPLEV EKSTERIØRET

OPLEV INTERIØR I VERDENSKLASSE
UFORLIGNELIG KVALITET Cherokee introducerer en unik, moderne stil i Jeep®-modelrækken. Tag bare og kig på alle detaljerne. Så vil du også opdage et interiør i premiumklassen og af god håndværksmæssig kvalitet, hvor der i vid udstrækning er anvendt soft-touch-materialer: en sofistikeret kombination af håndformede, flydende former, materialer af høj kvalitet, innovative farve- og materialevalg og præcist udført håndværk samt topmoderne teknologi og egenskaber. En verden af unik perfektion, som blot venter på at blive opdaget. Af dig.


UDFORSK INTERIØRET
SØG EFTER NYE OPLEVELSER
  • 2014 Jeep Cherokee Personalized Instrument Cluster Individualiseret instrumentpanel
  • 2014 Jeep Cherokee Push Start Engine Keyless
    Enter 'n Go™
  • 2014 Jeep Cherokee Uconnect Navigationssystemet Uconnect™ med 8,4" touchscreen
  • 2014 Jeep Cherokee Wireless Charging Pad Trådløs
    Opladning af mobil med Q1 *
  • 2014 Jeep Cherokee Steering Wheel Controls Betjeningsknapper på rattet
*Leveringstid
EN NY ART DESIGNET TIL AT SKILLE SIG UD
LONGITUDE - LIMITED - TRAILHAWK Med sit friske og aggressive eksteriør, som gør dens legendariske arv ære, er Cherokee designet til fremtiden: Dens form får den til at se attraktiv ud – selv for de mest krævende bilister. Den står kraftfuldt på vejen og har aggressive proportioner fra hjul til karrosseri samt en dominerende tilstedeværelse på vejen. Latitude-versionen introducerer egenskaber, som bliver endnu mere eksklusive på Limited-versionen. Og som kronen på værket er der Trailhawk-versionen, hvor Jeep®-attituden ses i ekstrem grad.


SE ALLE MODELLER

KOMPROMISLØS EFFEKTIVITET
2.0 MULTIJET II TURBODIESELMOTOR 2.0-liters turbodieselmotor er udstyret med Multijet II-teknologi, som bidrager til at reducere brændstofforbruget med 30 procent i forhold til den tidligere 2.8-liters turbodieselmotor, som er monteret i Jeep® Cherokee. CO2-emissionerne er også reduceret markant, og dette resulterer i 139 g/km på forhjulstrukne modeller og 147 g/km på firehjulstrukne modeller. 2.0-liters Multijet II leverer 140 hestekræfter og enestående balance mellem ydelse, brændstofforbrug og reduktion af emissioner takket være et drejningsmoment på 350 Nm, der er til rådighed allerede fra 1.750 omdr./min. Maksimal fleksibilitet for at reducere gearskift og øge køreglæden.

KOMPROMISLØSE EGENSKABER
3.2 PENTASTAR® V6 BENZINMOTOR 3.2-liters Pentastar V-6 er den første afledning af den populære 3.6-liters Pentastar V-6, og den nyder godt af de samme innovationer, der gjorde, at dens forgænger med større slagvolumen fik ros for dens effektivitet, ydelse og raffinement. Dette bidrager til en raffineret køreoplevelse med reducerede værdier inden for støj, vibrationer og hårdhed (NVH) og en fremragende balance mellem øget specifik ydelse (84,2 hestekræfter pr. liter) og forbedringer af brændstoføkonomien på 30 procent i forhold til den V6-motor, der er ved at udgå.


UDFORSK PRÆSTATIONERNE

SIKKERHED, DER GIVER RO I SJÆLEN
Over 70 features, der øger sikkerheden og trygheden, er standardudstyr eller fås som ekstraudstyr og gør Cherokee ekstra modig. Med det Jeep®-rat er mange betjeningselementer placeret sikkert lige ved hånden. Til det solide rodfæste, der udført i 65 procent højstyrkestål, har ingeniørerne skabt et væld af aktivt og passivt sikkerhedsudstyr (ekstraudstyr), så du kan have ro i sjælen på hver eneste kilometer, du tilbagelægger. Førende ekstraudstyr inkluderer adaptive cruise control, der bruger radar- og videosensorer til at bidrage til at fastholde en indstillet afstand mellem dig og den forankørende bil, og systemet kan endda automatisk bremse din bil, så den holder helt stille, hvis det er nødvendigt. Det Park Assist-system – parkeringsassistent til parallelparkering og vertikal parkering – bruger ultralydssensorer til at lette parkering ind på parkeringspladser, og vognbaneassistenten Lane Departure Warning Plus hjælper dig til at køre sikkert på vejen.


UDFORSK SIKKERHEDEN

Tilbage til toppen