SIKKERHED & BESKYTTELSE
OVER 70 TILGÆNGELIGE SIKKERHEDS-FEATURES Jeep® Cherokee byder på mere end 70 sikkerheds-features som standard- og ekstraudstyr, herunder hovedairbags i fuld længde og sideairbags, der beskytter overkroppen, vognbaneassistent, Adaptive Cruise Control med Stop & Go-funktion, Park Assist-system med parkeringsassistent til parallelparkering og vertikal parkering, Blind Spot Monitoring (registrering af biler i den blinde vinkel), Forward Collision Warning med antikollisionssystem og Rear Cross Path Detection (advarsel om tværgående trafik bag bilen).
PARKERINGSASSISTENT TIL PARALLELPARKERING OG VERTIKAL PARKERING
Parkering kan nogle gange være vanskeligt. For at gøre tingene lidt nemmere er Jeep® Cherokee udstyret med et avanceret system, som registrerer, når der er en ledig parkeringsbås, og giver dig anvisninger, der hjælper dig med at parkere bilen i parkeringsbåsen. Det eneste, du skal, er at trykke på en knap for at aktivere ultralydssensorerne til parkeringsassistenten. Dette system arbejder sammen med ParkSense® Front and Rear Park Assist System og giver således ekstra sikkerhed og beskyttelse.
SYSTEM TIL FORHINDRING AF ULYKKER
Jeep® Cherokee byder på et væld af sikkerhedsfeatures samt hjælpefunktioner, som hjælper dig med at bevare kontrollen over bilen og træffe bedre beslutninger. Blind Spot Monitoring+, ParkView® bakkamera med dynamisk visning og elektronisk stabilitetskontrol er blot nogle få eksempler på de mange tilgængelige systemer.
KEYLESS ENTER'N'GO™ Med Keyless Enter'n Go™ kan du låse bilen op ved at røre ved dørhåndtagene foran, når du har nøglevedhænget på dig.
Når du har sat dig til rette, trykker du blot på START/STOP-knappen, mens du træder på bremsepedalen, for at starte motoren.
  PARKVIEW® BAKKAMERA
ParkView® bakkameraet hjælper dig med at styre
sikkert ud fra parkeringsbåsen.
Systemet viser et billede af området bag bilen med
dynamiske afstandsgitterlinjer, når bilen er i bakgear.
Ved parkering og andre lignende manøvrer hjælper dette
system dig med at få øje på genstande bag bilen,
der tidligere var skjulte, ved at vise dem på skærmen.Tilbage til toppen