JEEP® WRANGLER UNLIMITED
Jeep® Wrangler Unlimited: med fire døre og plads til fem passagerer. Overlegent firehjulstræk og målrettet teknisk innovation resulterer i høj komfort og enestående køreglæde.
DESIGN / eksteriør
TILBAGE
Autentiske karaktertræk som den ikoniske kølergrill med syv luftindtag og de kantede former udstråler frihed og fremdrift i al slags terræn. Det giver spontan lyst til at udforske verden – også væk fra de asfalterede veje.
FARVER Jeep® Wrangler Unlimited fås i følgende farver:


Hør nærmere om tilgængelige farver hos din Jeep® forhandler.
FÆLGE 17” letmetalfælge giver Jeep® Wrangler Unlimited det perfekte udseende.
wranglerunlimited
Klik på bilen for at forstørre
DESIGN / interiør
Ved terrænkørsel får man naturen helt ind under huden. Og det uden at gå på kompromis med komforten. Pladsen bag rattet i Jeep® Wrangler Unlimited egner sig perfekt til dette takket være den let overskuelige og moderne kabine.
Bagagerum Når der er flere kufferter end passagerer foldes bagsædet ned ved hjælp af Fold-and-Tumble™ systemet og giver rigeligt bagageplads. De forskellige sædekonfigurationer i Wrangler giver dig mange valgmuligheder.
Køreglæde Wranglers interiør omfatter gennemtænkt ergonomi, kvalitetsmaterialer og høj komfort. Til ære for Wranglers ikoniske arv har Sahara® teksten "Jeep® siden 1941" på passager håndtaget. Andre godbidder er varme i forsæder (std), læderindtræk (ekstraudstyr), klimaanlæg (standard), rat med betjening af radio / CD-afspiller og fartpilot (standard).