MERE JEEP®

Billederne er vejledende. Salg af specifikke modeller på det danske marked er planlagt til første halvdel af 2020.

Evolution har altid været en del af Jeep® DNA’et. Det har været drivkraften til at udforske nyt terræn, både on- og offroad. Denne udvikling har bragt et umætteligt ønske om mere. Mere frihed, større præstationer, køreglæde og effektivitet er de værdier, der har gjort Jeep® til et af de stærkeste SUV-mærker i verden. Nu er Jeep® klar til at nedbryde en anden grænse: Med introduktion af de nye Jeep® Plug-In hybrid biler bliver du, mere end nogensinde, fri til at køre lige derhen du ønsker.

MERE FRIHED

De nye udgaver af Jeep® Plug-In Hybrid SUV’er designet til både det urbane, og det mere rå terræn, så du kan nyde det bedste af alle omgivelser. Med de nye Plug-In Hybrid redefinerer Jeep® sig selv og vidner om en ny æra af excellence på en måde, som kun Jeep® kan gøre det: ingen kompromisser, udelukkende mere autencitet og ægte frihed.

MERE KAPACITET

Jeep® Plug-In Hybriderne giver dig mulighed for at gøre mere, fra at dominere terrænet til din daglige vej ud og hjem. Jeep® har brugt den mest innovative teknologi, til ikke kun at elektrificere motoren, men også til at levere ekstra komfort, alsidighed og øget stilhed, samtidig med at alle elementerne fra en ægte Jeep® er bevaret.

MERE FUNKTIONEL

Det har aldrig været sjovere at køre en Jeep®. Gennemført brug af ​​state-of-the-art hybridteknologi er det, der giver Jeep® mulighed for at tilbyde endnu større off-road-evner og til at levere den enestående oplevelse, der er kerneværdien i det ikoniske mærke. Jeep® Plug-In hybriderne har forbedret acceleration, respons og ydeevne.

MERE EFFEKTIV

Store kræfter skal matches med en afstemt balance, og Jeep® Plug-In Hybrid-modellerne har mestret dette, med perfekt styring af forbrænding og el. Resultat er endnu mere effektivitet ved at få mest muligt ud af den tilførte energi. Dette reducerer ikke kun C02-udledningen, det genererer også mere momentstyring og leverer en forbedret crawl-ratio.

 

Renegade og Compass 4xe: CO2-emission ved kombineret kørsel (g/km): 55 - 47.
Brændstofforbrug ved kombineret kørsel (km/l): 41,6 – 47,6;
Forbrugs- og emissionstal er beregnet efter WLTP-metoden for kombineret kørsel (Forordning (EU) 2018/1832).
De angivne værdier for brændstofforbrug og CO2-emissioner måles af fabrikanten ved forudgående godkendelsestest og kan ændres afhængigt af den endelige homologering.