JEEP® 4x4: KLAR TIL ENHVER UDFORDRING.

Der er ingen nem vej til succes og hæder – ofte er den faktisk fyldt med forhindringer. De legendariske firehjulstrukne modeller fra Jeep® – Wrangler, Renegade, Compass og Grand Cherokee – er klar til at ledsage dig på dit næste eventyr. Så står intet i vejen for dig. Jeep® er et af verdens førende mærker inden for 4x4-teknologi og har mere end 75 års erfaring med at producere firehjulstræk, der kan tackle hvad som helst. Værktøjet, der gør det muligt, er 4x4 ”on demand”. Når det er nødvendigt, aktiveres 4x4-systemet automatisk, så du kører sikkert – uanset hvilken underlag du kører på. Systemet bruger enten en kobling eller et midter-differentiale til at få de forreste og bageste drivaksler til at dreje med forskellige hastigheder. Uanset om vejen er dækket af sne eller knastør, kan du stole på systemet. Kraften overføres til hjulene takket være spærredifferentialet. Modeller fra Jeep® har mekaniske, elektroniske eller bremseassisterede differentialer, der sikrer, at motorens kræfter bliver perfekt distribueret til hjulene.

jeep 4x4

4X4 JEEP® OG OFFROAD:
ET PERFEKT MATCH

Våde veje, mudder, sne, stejle skråninger – ethvert terræn er en leg for din 4x4 Jeep®. Når din Jeep® har et Trail Rated® Badge, kan du være sikker på, at dens 4x4-egenskaber har bestået en række benhårde tests på de sværeste offroad-ruter. Bliver det vådt på dit eventyr? Du behøver ikke at være vandskræk. Et højt luftindtag og et forseglet karrosseri forhindrer vand fra vandløb eller floder i at trænge ind i din Jeep®. Og hvis du spekulerer på, om du vil kunne undvige grus og sten, der skrider ned på ruten, kan du tage det roligt – en Trail Rated® Jeep® har præcisionsstyring.
Da offroad-kørsel kræver særlige færdigheder, er Jeep® 4x4-modeller designet til at håndtere enhver situation. Vores udvalg af Jeep® 4x4-modeller giver dig mulighed for at finde din egen vej op ad, ned ad eller rundt om næsten hvad som helst. Du kan stole på Jeep®, der med over 75 års 4x4-erfaring hjælper dig med at tackle alt det, moder natur byder på.

coche 4x4

FIND DIN EGEN OFFROAD-RUTE

Stil handler om personlige valg.
Vil du have et hyggeligt og behageligt eventyr? Så er det en SUV, du har brug for.
Er du tosset med offroad-kørsel? Takket være det fuldautomatiske 4x4-system skal du blot koncentrere dig om at have det sjovt. Din 4x4 Jeep® slår ubesværet firehjulstræk til og fra. Vi har tilføjet Hill Descent Control og Selec-Terrain, og Trailhawk-modellen er tilmed udstyret med "Rock" Selec-Terrain-funktionen. Det maksimerer hjulenes trækkraft og forbedrer deres greb, så du kan køre hvor som helst. Brug de høje gear under alle normale kørselsforhold. Har du brug for lidt ekstra kraft ved lav hastighed? Brug de lave offroad-gear til ekstra hård bugsering eller til teknisk udfordrende kørsel.
Har du brug for ekstra bagagekapacitet, cykelholder eller andet udstyr?

LÆS MERE

DET ER TID TIL AT STARTE DIT EVENTYR:
GÅ PÅ OPDAGELSE I JEEP® 4X4 UDVALGET.

Hver eneste rejse er forskellig. Start med at vælge den Jeep® 4x4 eller SUV, der passer dig bedst. Tag på opdagelse i hele sortimentet, og vælg din egen vej.

NY JEEP® WRANGLER 4x4

Wrangler er den mest ikoniske Jeep®, og den er pakket og parat til dit næste eventyr. Den åbne nye Wrangler har to forskellige 4x4-systemer med spærredifferentialer og frakobling af krængningsstabilisator, der bogstaveligt talt får dig frem overalt – lige fra dit rolige yndlingssted i skoven, over klipperne og frem til dit hemmelige sted ved floden.

FÅ MERE AT VIDE

JEEP® RENEGADE 4x4

Jeep® Renegade har innovative 4x4-systemer, der kan frakoble bagakslen, så der problemfrit kan skiftes mellem tohjuls- og firehjulstræk. Jeep Active Drive-systemer sikrer, at du bevæger dig fremad, selv når kun ét hjul har greb i underlaget.

FÅ MERE AT VIDE

JEEP® COMPASS 4x4

Jeep® Compass har 4x4-systemer, der kan klare alle vejrforhold. Jeep Active Drive 4x4-systemet håndterer alle dine hverdagseventyr. Compass Trailhawk® med Jeep Active Drive Low 4x4-systemet er en yderst kompetent kompakt-SUV når du er off-road. Kombineret med Selec-Terrain® Traction Management-systemet får du de bedste 4x4-præstationer i klassen.

FÅ MERE AT VIDE

JEEP® GRAND CHEROKEE 4x4

Jeep® Grand Cherokee har gennemprøvede 4x4-systemer, der kan tackle næsten alle forhold. Quadra-Drive og Quadra-lift -systemerne giver en fremragende offroad-kapacitet.

FÅ MERE AT VIDE
4x4 image

DET ER TID TIL DIT NÆSTE EVENTYR

Lad din rejse begynde. Vi er klar til at tage med og medbringe vores erfaring med 4x4-systemer. Læs om tilbud på hele Jeep®-sortimentet, og gør dig klar til at udvide dine grænser.

KAMPAGNER