Lynhurtig energi til din Jeep med Clever

 

Jeep har valgt Clever som partner, så du altid kan være hurtigt videre med opladning på Danmarks største ladenetværk. Her lader du, når og hvor du vil - på farten, ved supermarkeder og shoppingcentre, i byerne, på arbejdspladsen - og selvfølgelig derhjemme. Med Clever har du altid strøm i nærheden.

Ladeløsninger til ethvert behov

 

Med Clever kan du oplade din Jeep, hvor og når det passer dig. Vælg opladning på abonnement med eller uden ladeboks hjemme, eller køb din egen ladeboks med elafgiftsrefusion. Køber du en Jeep, får du endda en skarp pris på installation af ladeboksen. Valget er dit – og uanset hvad, får du fri adgang til Danmarks største ladenetværk.

Hvilket produkt skal jeg vælge?

Clever One

Til dig, der lader både ude og hjemme – og ønsker at samle hele dit opladningsbehov i ét abonnement. Bor du i lejlighed, fravælger du blot ladeboksen.


Med Clever One får du:

 • ● Fri opladning på Danmarks største ladenetværk
 • ● Mulighed for installation af intelligent Clever-ladeboks
 • ● Automatisk tilbagebetaling inkl. refusion af elafgift

Abonnement

Elbil

799 kr./md.
+ evt. energitillæg*

Plug-in hybridbil

449 kr./md.
+ evt. energitillæg*

Evt. Installation af ladeboks
Ny installation: 2.499 kr.*

Udskiftning af ladeboks fra anden udbyder: 0 kr.*

 

*Ladeløsningen udbydes af Clever A/S. 14 dages fortrydelsesret. Forudsætter BS-betaling. Læs mere: clever.dk/vilkaar. Mindstepris i bindingsper. (6 mdr.): 6 x abonnementspris + 6 x energitillæg + evt. installation

Installation: clever.dk/installation

Krav til installation v. udskiftning: Clever.dk/udskift-ladeboks

Evt. energitillæg: Hvis indkøbsprisen på el overstiger 0,89 kr./kWh, pålægges et variabelt energitillæg den pågældende måned. Læs mere på clever.dk/energitillaeg

Tilbagebetaling: Fastsættes ud fra den gennemsnitlige strømpris mellem kl. 23-06 i måneden. Læs mere på clever.dk/tilbagebetaling.

Clever Box

Til dig, der lader derhjemme og ønsker en Clever-ladeboks i din indkørsel samt rabat på Clevers ladenetværk.


Med Clever Box får du:

 • ● Rabat på Danmarks største ladenetværk
 • ● Din egen intelligente Clever-ladeboks
 • ● Automatisk refusion af elafgift


Serviceaftale

99 kr./md.**


Køb og installation af ladeboks
Ny installation: 8.999 kr.**

Udskiftning af ladeboks fra anden udbyder: 6.499 kr.**

 

**Serviceaftalen udbydes af Clever A/S. 14 dages fortrydelsesret. Forudsætter BS-betaling. Læs mere: clever.dk/vilkaar. Mindstepris i bindingsper. (2 mdr.): 9.197 kr.

Installation: clever.dk/installation

Krav til installation v. udskiftning: Clever.dk/udskift-ladeboks

Få intelligent opladning til din Jeep

 

Du kan lade intelligent på den ladeboks, der installeres hjemme hos dig, når du vælger en ladeløsning fra Clever.

Du skal bare fortælle Clevers app, hvornår du skal bruge din bil, og hvor meget den skal lades op. Så skræddersyer boksen en ladeplan, så bilen kun lader, når strømmen er billigst og grønnest. Det er Clever.

 
 
 

Derfor er Clever Danmarks førende ladeoperatør

Danmarks største og hurtigst voksende ladenetværk

 

Clever har suverænt det største ladenetværk i Danmark - og samtidig er det et ladenetværk med kronisk vokseværk. Hver dag kommer der nemlig i gennemsnit 4 nye ladepunkter til, året rundt. Du kan lade lynhurtigt langs motorvejen, hvor du shopper, i byerne, på arbejdspladsen, hos venner og familie og selvfølgelig hjemme hos dig selv. Har du Clever One, er opladning på netværket inkluderet i dit abonnement, og har du Clever Box, får du fast rabat på opladning på netværket.

 
 
 

Markedets bedste installationspakke

 

Clever har Danmarks bedste installationspakke med alt, hvad du har brug for. Det er nemt og simpelt at komme i gang. Du svarer blot på et par spørgsmål online, og så kommer Clevers erfarne elektrikere ud og sætter ladeboksen ud til en pris, du kender i forvejen. Nemt og ligetil. 

I installationspakken er inkluderet:

 1. Rådgivning om optimale placering af ladeboks
 2. Ubegrænset kabelføring fra eltavle til ladeboks
 3. Gratis jordspyd
 4. Installation af kombirelæ som ekstra sikkerhed
 5. Tilbudsgivning, hvis standardinstallationen ikke rækker

 

Ingen boliger er ens, og derfor kan der forekomme ekstraomkostninger ved f.eks. grave- og stilladsarbejde. Vi aftaler altid totalprisen, før installationen finder sted.

 
 
 

Markedets højeste tilbagebetaling

 

Har du Clever One, får du Danmarks højeste tilbagebetalingssats, der følger elprisen fra kl. 23-06. Det betyder, at du i første omgang lægger ud for strømmen fra din ladeboks derhjemme. Herefter får du automatisk penge tilbage fra Clever, der svarer til den mængde strøm, du har brugt på ladeboksen. Helt automatisk. Har du Clever One med ladeboks, får du altså tilbagebetaling fra Clever, og har du Clever Box, får du månedlig refusion af elafgift. Læs mere om tilbagebetaling og refusion af elafgift.

 
 
 

Opladning har aldrig været nemmere

 

Med Clever kan du lade opladning fylde minimalt i hverdagen. Clever sørger nemlig for alt fra opsætning og administration til service og vedligeholdelse af ladeboksen. Du kan altid få fat på Clevers support, hvis du har problemer med opladning, når du er på farten.