OPLAGT FIRMABIL TIL DIN VIRKSOMHED

Jeep® er bygget til at give dig både kraft og frihed til ultimative oplevelser. Ude i det rå terræn eller inde i storbyjunglen. Du bestemmer selv hvor vildt det skal være. Vi ønsker blot at levere en firmabil, der opfylder dine individuelle behov og drømme. Her giver vi dig et kort overblik over hvad vi for eksempel kan tilbyde, og Jeep® Finansiering kan hjælpe dig med at finde den optimale løsning ud fra en månedlig ydelse, dit maksimale firmabilsbeskatningsgrundlag og dine ønsker om udstyr.

Besøg din Jeep®-forhandler, prøv dig frem og sæt kursen mod nye højder.

COMPASS 4XE PLUG-IN HYBRID

Den helt ny Jeep® Compass 4xe tager skridtet ind i en ny verden af elektricitet. Med en benzinmotor som driver forhjulene, og en elmotor der driver baghjulene som tilsammen yder 190 - 240 hk får du masser af overskud, komfort og mulighed for kørsel på ren el. Alle versioner er med automatgear og avanceret firehjulstræk.

BESKATNINGSGRUNDLAG

RENEGADE 4XE PLUG-IN HYBRID

Den helt nye Jeep® Renegade 4xe er den kompakte SUV som trods sin størrelse er yderst ressourcestærk. Den fås ligesom Compass med 190 - 240 hk, så også her har vi virkelig en om en bil der kan klare det meste og selvfølgelig også mulighed for kørsel på ren el. Alle versioner ligeledes med automatgear og avanceret firehjulstræk.

BESKATNINGSGRUNDLAG

COMPASS

Jeep® Compass tager dig med ud på en rejse fyldt med design, teknologi og råstyrke. Og vi overdriver ikke når vi siger at der er tale om en bil med ekstremt meget udstyr for pengene og det skal opleves i virkeligheden - mød Compass hos de danske forhandlere.

BESKATNINGSGRUNDLAG BESTIL TILBUD

RENEGADE

Jeep® Renegade er en kompakt SUV med maksimal kapacitet. Den skiller sig ud på vejen med sit markante og robuste udseende, og er klar til både at udforske nyt terræn og indtage byen.

BESKATNINGSGRUNDLAG BESTIL TILBUD

ET GODT ALTERNATIV

JEEP® ERHVERVSLEASING

Jeep® Finansiering giver dig mulighed for, at du kan fokusere på det du er bedst til, nemlig passe og udvikle din forretning. Jeep® Finansiering sørger for, at du kan komme ud til dine kunder med den bedst mulige løsning på erhvervsleasing der giver fuldt økonomisk overblik, og som passer præcist til dig og dine behov, uden du samtidigt binder virksomhedens økonomiske ressourcer i købet af en bil.

SE MERE