OPLAGT FIRMABIL TIL DIN VIRKSOMHED

Jeep® er bygget til at give dig både kraft og frihed til ultimative oplevelser. Ude i det rå terræn eller inde i storbyjunglen. Du bestemmer selv hvor vildt det skal være. Vi ønsker blot at levere en firmabil, der opfylder dine individuelle behov og drømme. Her giver vi dig et kort overblik over hvad vi for eksempel kan tilbyde, og Jeep® Finansiering kan hjælpe dig med at finde den optimale løsning ud fra en månedlig ydelse, dit maksimale firmabilsbeskatningsgrundlag og dine ønsker om udstyr.

Besøg din Jeep®-forhandler, prøv dig frem og sæt kursen mod nye højder.

JEEP® COMPASS

Jeep® Compass tager dig med ud på en rejse fyldt med design, teknologi og råstyrke. Og vi overdriver ikke når vi siger at der er tale om en bil med ekstremt meget udstyr for pengene og det skal opleves i virkeligheden - mød Compass hos de danske forhandlere.

BESKATNINGSGRUNDLAG BESTIL TILBUD

JEEP® RENEGADE

Jeep® Renegade er en kompakt SUV med maksimal kapacitet. Den skiller sig ud på vejen med sit markante og robuste udseende, og er klar til både at udforske nyt terræn og indtage byen.

BESKATNINGSGRUNDLAG BESTIL TILBUD

ET GODT ALTERNATIV

JEEP® ERHVERVSLEASING

Jeep® Finansiering giver dig mulighed for, at du kan fokusere på det du er bedst til, nemlig passe og udvikle din forretning. Jeep® Finansiering sørger for, at du kan komme ud til dine kunder med den bedst mulige løsning på erhvervsleasing der giver fuldt økonomisk overblik, og som passer præcist til dig og dine behov, uden du samtidigt binder virksomhedens økonomiske ressourcer i købet af en bil.

SE MERE