Hvad er hybridbiler, og hvorfor vælge en?

Hybridbilen er en af de bedste måder at udnytte kombinationen mellem en forbrændingsmotor og en elmotor.

Hybrid-SUV'en giver fleksibiliteten fra en forbrændingsmotor, der er egnet til længere ture, og eliminerer behovet for at oplade batteriet fra en ekstern kilde. På den anden side kan hybridbilen bruges i fuld elektrisk tilstand til at komme omkring ved daglig kørsel og på kortere ture, hvilket bringer CO2-udledningen ned på nul.

Kombinationen af forbrændingsmotoren og elmotoren betyder også, at køretøjet har mulighed for højere drejningsmoment og ydeevne end konventionelle motorer med større cylindervolumen.

Riduci i tempi di ricarica. La nuova easyWallbox.

Hybridbiler – Teknologi og forskelle

En hybridbil har ikke en hybridmotor, i modsætning til den gængse opfattelse. Hybridbiler har faktisk to motorer, der fungerer perfekt sammen, men som stadig er to separate og autonome motorer. For at forstå, hvad en hybridbil kan, er vi dog nødt til at skelne mellem de forskellige typer hybridbiler ved at identificere deres specifikke teknologier og forskelle.

Kort sagt er forskellen mellem en hybridbil med mild hybridteknologi og en hybrid med plug-in-teknologi, at sidstnævnte kan oplades via et eksternt strømstik og ikke er afhængig af den interne forbrændingsmotor, som det er tilfældet med en mild hybridbil.

Sådan oplades en hybridbil

Et af de oftest stillede spørgsmål om hybridbiler er, hvordan man genoplader dem. Når vi taler om opladning af en hybrid-SUV, er vi nødt til at være specifikke og tale om en plug-in-hybrid. Denne teknologi giver mulighed for fleksibel og alsidig opladning, uanset om det er hjemme eller ved offentlige ladestationer.

Til genopladning derhjemme er der et økosystem af løsninger, der er designet til at opfylde ejernes behov, uanset hvor forskellige de måtte være.

1. Standardkablet giver dig mulighed for at tilslutte bilen direkte til en stikkontakt.

2. En easyWallbox er en smart enhed, der er let at installere, og som – når du har foretaget de relevante ændringer i kontrakten om elektrisk levering – giver mulighed for at reducere opladningstiden og optimere funktionen til hurtig opladning.

Vi anbefaler til hver en tid at konsultere en autoriseret el-installatør inden du påbegynder hjemmeopladning.

Opladning på offentlige eller halv-offentlige ladestationer garanteres med Mode 3-kablet(tilbehør), der er kompatibelt med de fleste europæiske stik.

Få mere at vide om de forskellige opladningsmetoder til Jeep®.

4xe HUB

Jeep® er klar til at løse moderne mobilitetsudfordringer ved at indføre elektriske løsninger i sortimentet.

De nye Jeep® 4xe Plug-in-hybrider er avancerede mobilitetsløsninger, der forbedrer ydeevnen og køreglæden og samtidig reducerer driftsomkostninger og emissioner sammenlignet med biler, der er udstyret med en konventionel forbrændingsmotor.

Compass 4xe

Jeep® Compass 4xe