Jeep® Avenger er indbegrebet af frihed, stil og funktionalitet, og leverer en skarp køreoplevelse – både på vej og i terræn.


Du er garanteret en omfattende rækkevidde og hurtig opladning, så du på kort tid kan være på vejen igen.

 

Avenger baner vejen for fremtiden – med afsæt i Jeeps unikke historie og karakteristiske design.

EKSTERIØR
NYT OG FASCINERENDE

Det hårdføre design på Avenger afspejler Jeep's® ikoniske DNA. Specielt de høje hjulkasser og signatur-kølergitteret med de 7 felter, er med til at gøre Avenger letgenkendelig ved første blik.

 

Derudover passer de 18'' alufælge*, det kontrastgivende sorte tag* og LED forlygterne perfekt til den kompakte, elektriske Jeep®, der samtidig har høje skærmkanter for 360 graders karrosseribeskyttelse.

 

*Afhænger af udstyrsniveau.

INTERIØR
PURE EMOTION

Jeep® Avengers moderne, digitale og funktionelle interiør giver oplevelsen af frihed.

 

Nyd dine køreture i de behagelige sæder omgivet af det elegante tværgående interiør under infotainmentskærmen og ambiente belysning*, som kan indstilles efter førerens ønsker.

 

Selvom bilen er kompakt, vil du blive overrasket over rummeligheden, og hvor mange ting, du kan medbringe i din nye Avenger. Telefon, nøgler, vandflasken, make up-tasken og solbrillerne finder hurtigt en plads, når du sætter dig ind i bilens kabine, hvor der er 34 liters smart og praktisk opbevaringsplads.

 

*Afhænger af udstyrsniveau

DIMENSIONER
MASSER AF PLADS

Kompakte dimensioner uden at gå på kompromis med den plads du har brug for til at få en rendyrket Jeep® oplevelse.

PERFORMANCE​
100% ELEKTRISK

Den første 100% elektriske Jeep® har en stærk ydeevne og hurtig reaktion med sine 156 hestekræfter og 260 nm drejningsmoment, der allerede er tilgængeligt ved 0 km/t. Dette kombineres med elektrisk komfort i form af en overbevisende, støjsvag køreoplevelse.

 

Samtidig passer en bred vifte af opladningsløsninger til Avenger, så du kan vælge den, der giver bedst mening for dig.

 

I løbet af en kort pause kan du oplade din Jeep® Avenger, så du kan nyde ubekymret kørsel. Under optimale ladeforhold ved hurtig-/lynopladning (DC) kan du lade 0-80% ved max ladeeffekt på 100 kW på kun ca. 30 minutter. Når du har mere tid kan du også under optimale ladeforhold ved normalopladning (AC) lade 0-100% ved max ladeeffekt på 11 kW på ca. 5 timer og 30 minutter.

 

Glæd dig over friheden ved at køre i din nye elektriske SUV.

Op til 400 km
rækkevidde (WLTP)*
Ca. 30 min.
0-80% v. 100 kW DC
54 kWh
batteri
156 HK
100% elektrisk ydelse

*Afhænger af udstyrsniveau. Påvirkes af kørestil, hastighed, vejr, tilvalg af udstyr mv., hvor især høj hastighed og lave temperaturer reducerer rækkevidden.


UNIK JEEP® DNA

Jeep® Avenger skiller sig ud. Det er en kompakt, hårdfør og alsidig elbil, der kan bruges både i byens smalle gader og i kuperet terræn.

 

Selec-Terrain og Hill Descent Control-teknologien, der er standardudstyr på alle udstyrsniveauer, gør det muligt at tilpasse kørslen til alle vejrforhold: Regn, sne og mudret underlag. Desuden har Jeep® Avenger en stor frihøjde, der sikrer, at den klarer selv de mest ekstreme forhold.

TEKNOLOGI & SIKKERHED
FULD AF INNOVATIONER

Jeep® Avenger gør dine ture endnu nemmere. Med de avancerede førerassistancefunktioner får du blandt andet hjælp til at holde afstanden til den forankørende bil med den adaptive fartpilot*, mens vejbaneassistenten* sikrer, at du holder dig på midten af vejbanen.

 

I bilens kabine råder du over to 10,25" skærme: En 100% digital instrumentering** og et Uconnect infotainment system. Desuden kan du let tilslutte og oplade din smartphone med den trådløse oplader*.

 

*Afhænger af udstyrsniveau

**Enkelte udstyrsniveauer kommer med 7,5” digital instrumentering


BILLEDGALLERI

Kom tættere på Jeep Avenger

 

Bilen er CO2-neutral under kørsel, men det endelige udslip afhænger af strøm- og energiforbrug. De angivne forbrugs- og emissionsværdier er vejledende. Billederne er vejledende og har kun et illustrativt formål. Viste farver og udstyr kan derfor variere ift. udstyrsniveau.