FORLÆNG TRYGHEDEN PÅ DIN NYE JEEP

Vi er med dig hele vejen. En Jeep Tryghedsaftale dækker dig og din bil i op til bilens 7. år eller 150.000 km, alt efter hvad der indtræder først, så du ubekymret kan køre i din Jeep i mange år.

TJEK PRISEN PÅ EN TRYGHEDSAFTALE

  1. Se prisen for vores Jeep-model via knappen 'Se pris' herunder.

  2. SE PRIS

SÅDAN KØBER DU EN TRYGHEDSAFTALE

  1. Du kan købe en Tryghedsaftale hos alle Jeep-forhandlere og -værksteder. Find din nærmeste forhandler eller værksted via 'Find forhandler'-knappen herunder.

  2. FIND FORHANDLER

5 FORDELE VED EN TRYGHEDSAFTALE

  1. 1. Du er dækket mod elektroniske og mekaniske fejl*, hvis uheldet er ude.

  2. 2. Tryghedsaftalen dækker til og med bilens 7. år eller 150.000 km, alt efter hvad der indtræder først, så du opnår overblik og sikkerhed i dit bilbudget.

  3. 3. Du kan nemt overdrage Tryghedsaftalen ved videresalg, så din bil er mere attraktiv, hvis du vælger at sælge den inden for de første 7 år.

  4. 4. Du har INGEN SELVRISIKO på den udvidede garantiforsikring.

  5. 5. Du kan medfinansiere Tryghedsaftalen for kun 60,-** pr. måned ifm. finansiering af din nye Jeep. 

EN TRYGHEDSAFTALE DÆKKER

Uforudsete udgifter op til bilens 7. år / 150.000 km, alt efter hvad der indtræder først.

Alle mekaniske dele bl.a.: motor og gearkasse

Alle elektriske dele bl.a.: fabriksmonteret navigationsudstyr og generator

Reservedele og arbejdsløn ved forsikringsdækkede skader

Dækning i hele EU

VIL DU OVERDRAGE FORSIKRINGEN?

Har du allerede en Tryghedsaftale (tidligere kaldt KøbsTrygheds Plus) og vil du overdrage den til ny ejer?

OVERDRAG FORSIKRINGEN HER

BLIV KLOGERE PÅ DETALJERNE

En Tryghedsaftale tilbydes i samarbejde med QBE Denmark, filial af QBE Europe SA/NV, Belgien, CVR: 39800985, Vester Farimagsgade 7, 6, 1606 København V. Forsikringsprisen er inklusiv alle afgifter og gebyrer. Der dækkes med de forbehold og undtagelser, der følger af forsikringsvilkårene. Tryghedsaftalen tilbydes kun ved registrering til privat anvendelse i Motorregistret. Se produktinformation/IPID.

 
 Prislisten er gældende med omgående virkning og annullerer alle tidligere udsendte.

 

* Se fuld dækning i forsikringsvilkårene

**Finansieringsydelserne er betinget af at bilen samtidigt finansieres via CA Auto Finance. De opgivne beløb er den månedlige merydelse der skal betales, ved finansiering af Tryghedsaftalen. Ydelsen er baseret på et lån med 20% i udbetaling, en løbetid på 96 måneder og en variabel rente på 3,95%. Finansieringseksempel på køb af bil til 199.990,- plus nummerplader og levering til i alt 3.780,-. Debitorrente 4,02%. ÅOP: 7,37%. Udbetaling 40.754,-. Løbetid 96 mdr. Samlet kreditbeløb 163.016,-. Samlede kreditomkostninger 52.023,-. Samlet beløb der skal betales tilbage: 215.039,-. Raternes størrelse 2.237,- pr. måned. Kaskoforsikring påkrævet samt betaling via NETS. Der tages forbehold for endelig kreditvurdering samt renteændringer. På Tryghedsaftalen ydes 14 dages fortrydelsesret. Der tages forbehold for eventuelle trykfejl.