INDTRÆK

MONOTONE BLACK
BLACK med diskrete lysebrune kontrastsyninger

Præsisionshåndværk og høj kvalitet er gennemgående i Compass Limited kabinen, med stilfulde sorte sæder med diskrete lysebrune kontrastsyninger. Få maksimal komfort med otte-vejs elektrisk indstillelige forsæder med lændestøtte og hukommelse for to faste indstillinger til førersædet. (ekstraudstyr)

LÆDER-SKI GRAY
LÆDER - SKI GRAY med diskrete røde syninger

De iøjnefaldende ski gray sæder fås som ekstraudstyr til Compass Limited. De diskrete røde syninger er prikken over i-et. Få maksimal kørekomfort med de opvarmede og otte-vejs elektrisk indstillelige forsæder. (ekstraudstyr)

MONOTONE BLACK
MONOTONE BLACK med diskrete røde syninger

Præisionshåndværk og høj kvalitet i kabine, Compass Trailhawk® er udstyret med stilfulde sorte sæder med diskrete kontrastsyninger i rød. Få maksimal kørekomfort med otte-vejs elektrisk indstillelige forsæder med lændestøtte og hukommelse for tofaste indstillinger til førersædet. (ekstraudstyr)

PREMIUM DETALJER

SE DE NYE PERSPEKTIVER

Den nye Jeep® Compass kan leveres med en lang række brugervenlige funktioner, herunder et stort, dobbelt glassoltag, som giver dig al den friske luft og de varme solstråler, du ønsker.

DØREN ER ALTID ÅBEN

Udformningen af bagklappen i den nye Jeep® Compass giver den rette balance mellem bekvemmelighed og alsidighed. Ved blot at trykke på en knap åbner bagklappen elektrisk for adgangen til et rummeligt lastrum. Her er plads til alle typer grej med nedklappeligt højre forsæde og gulvet i tre niveauer i bagageafdelingen.

JEEP® COMPASS

Prøv den hos nærmeste forhandler.

JEEP® COMPASS

Se detaljer om modeller og udstyr